Nieuws

 

22
Feb
Nieuwe oven Taart&Zoet feestelijk in gebruik genomen

Op donderdag 21 februari is de nieuwe professionele oven (en andere professionele apparatuur) van Bakkerij Taart&Zoet feestelijk in gebruik genomen. Dankzij diverse giften is het mogelijk gemaakt om deze oven en deegmachine aan te kunnen schaffen. Niet alleen de oven werd feestelijk in gebruik genomen, ook werd de nieuwe werkkleding van Taart&Zoet ‘geshowd’.

Lees verder
13
Feb
Wens gaat in vervulling: cliënten Stichting De Rozelaar ontvangen Tovertafel

De Tovertafel van Stichting De Rozelaar is officieel en feestelijk in gebruik genomen. Al jarenlang hadden begeleiders van Stichting De Rozelaar een grote wens. Ze wilden graag een Tovertafel voor hun EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt) cliënten. Die wens ging in vervulling dankzij een gift van Adapcare, Moba en dankzij Stichting Vrienden van De Rozelaar. 

 

Lees verder
14
Juni
Burgemeester Asje van Dijk en vrijwilliger Joan Flier proeven eerste haring bij Haringproeverij van Lunchroom De Rozerie

“Niet alleen de haring proeven, maar vooral ook luisteren want dan hoor je de zee”. Met die woorden zette burgemeester Asje van Dijk de toon bij de haringproeverij van Lunchroom De Rozerie. 

 

Lunchroom De Rozerie kijkt terug op een zeer geslaagde haringproeverij op donderdag 14 juni. Het was prima ‘haringweer’ (niet te warm en niet te koud), er waren veel belangstellenden en niet onbelangrijk; de haring was heerlijk!

Lees verder
11
Juni
Artikel in Reformatorisch Dagblad: zomerse muziek tijdens de therapie in De Rozelaar

Op zaterdag 2 juni 2018 stond er een prachtig artikel over muziektherapie bij De Rozelaar door Laurine Jansen in het Reformatorisch Dagblad.

Lees verder
05
Juni
Heerlijk haring happen bij De Rozerie op donderdag 14 juni

Stichting De Rozelaar organiseert op donderdag 14 juni 2018 een haringproeverij. Bij Lunchroom De Rozerie, Langstraat 21, wordt de eerste haring aangeboden. De opbrengst van de proeverij is gaat dit jaar naar nieuwe bedrijfskleding voor alle begeleiders en deelnemers van de lunchroom.

Lees verder
05
Juni
Kwaliteitsrapport 2017 geeft inzicht!

In het kwaliteitsrapport staat hoe De Rozelaar zorg heeft gegeven in 2017, wat er goed gaat en wat er beter kan. Kortom, het kwaliteitsrapport geeft inzicht!

We willen onszelf een spiegel voor houden en anderen laten zien waar we
trots op zijn en waar we kansen zien. Het rapport zal inzicht geven in verschillende aspecten van de
organisatie en dient als een vliegwiel om tot verbetering te komen. Het jaar 2017 nemen we daarbij
als een nulmeting. 
 

Lees verder
29
Mei
Wens gaat in vervulling dankzij Voorthuizen bruist: bewoners van De Rozenhof hebben een ligbad

Elk jaar organiseert de Ondernemers Vereniging Voorthuizen een benefietdiner waar geld ingezameld wordt voor organisaties. De Rozenhof kreeg vorig jaar de vraag of er nog een wens was op De Rozenhof die in aanmerking kon komen voor een donatie van Voorthuizen Bruist.

Lees verder
28
Mei
Stem op De Rozelaar als goed doel voor de Haringparty Barneveldse Krant!

Naast de Haringparty bij De Rozerie wordt er door de BDUmedia/Barneveldse Krant een haringparty georganiseerd voor relaties. De opbrengst van deze haringparty wordt geschonken aan één van de 5 genomineerde goede doelen. Vrienden van De Rozelaar is één van de vijf genomineerde doelen voor de opbrengst. De vrienden zijn onder meer op zoek naar geld voor een Tovertafel, een interactief apparaat voor mensen met een beperking.

Lees verder
23
Apr
Jarenlange wens gaat in vervulling: Het Gasthuis heeft een schommel!

De bewoners van Het Gasthuis hadden een grote wens: ze wilden graag een schommel in de tuin. Deze wens ging in vervulling dankzij sponsors, vrijwilligers en giften. Tijdens een feestelijk moment is de schommel officieel in gebruik genomen en zijn sponsors en vrijwilligers bedankt.

Lees verder
13
Mrt
Donderdag 5 april benefietvoorstelling in Schaffelaartheater: Ballonvaren over drie continenten

Op donderdag 5 april geeft Ben Bläss (grondlegger van de Ballonfiësta Barneveld) een presentatie over de fascinerende wereld van de ballonvaart. Het zijn presentaties van de belangrijkste ballonfestivals in de wereld. Deze show is uniek in de wereld en bevat een indrukwekkende digitale multimedia show die door kleurrijke verhalen wordt ingeleid.

De toegangsprijs is € 10,- p.p. Hiervan is 50% bestemd voor het kinderhospice en 50% voor de nieuwe bakoven van Taart&Zoet. De kaartverkoop via het Schaffelaartheater is gestart op maandag 12 maart.

Lees verder
1-10 uit 99 Volgende pagina >>