Nieuws

 

19
Feb
Geef je op! Dinsdag 27 februari muziekactiviteit bij Rozelaar&Orkest

Zoek je nog een leuke activiteit voor in de voorjaarsvakantie?! Op dinsdag 27 februari van 14.15 tot ongeveer 15.15 uur organiseert Stichting De Rozelaar een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest. Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing! Deze activiteit is voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Het is vooral leuk voor kinderen!

Lees verder
12
Okt
Geef je op! Dinsdag 17 oktober muziekactiviteit bij Rozelaar&Orkest

 Zoek je nog een leuke herfstvakantie-activiteit?! Op dinsdag 17 oktober van 14.15 tot ongeveer 15.15 uur organiseert Stichting De Rozelaar een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest. Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing! Deze activiteit is voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Het is vooral leuk voor kinderen!

Lees verder
10
Okt
Jarenlange wens gaat in vervulling: de Acticomm is er!

Al jarenlang hadden een aantal dagbestedingsgroepen van Stichting De Rozelaar een grote wens; ze wilden graag een Acticomm voor hun cliënten. Die wens ging in vervulling dankzij een gift van het Rabofonds, SamenUniek (diaconale werkgroep voor mensen met een beperking) en dankzij de opbrengst van een collecte van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Barneveld. Vandaag werd de Acticomm officieel in gebruik genomen en werd de cheque van het Rabofonds overhandigt aan cliënten en begeleiders van De Rozelaar.

Lees verder
18
Sept
Week van de vaktherapie: uitnodiging workshops Muziektherapie

Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 oktober 2017 is het de week van de vaktherapie. Eén van de therapieën die hieronder vallen, is muziektherapie.  Muziektherapie is een therapievorm waarbij muziek het non-verbale middel is om mensen te helpen met problemen op emotioneel, sociaal, gedragsmatig, cognitief en lichamelijk gebied. Mensen kunnen via muziek bijvoorbeeld hun gevoelens leren uiten en oefenen met nieuw gedrag. In Barneveld zijn maar liefst 3 muziektherapeuten werkzaam. Zij geven op verschillende dagen en locaties workshops over muziektherapie. U bent van harte welkom! 

Lees verder
11
Juli
Stichting De Rozelaar behaalt Beste Werkgevers Keurmerk

Stichting De Rozelaar heeft onlangs het Beste Werkgevers Keurmerk behaald. Volgens de beoordeling van eigen medewerkers scoort De Rozelaar boven het branchegemiddelde van de Gehandicaptenzorg. Daarmee staat De Rozelaar in de lijst van Beste Werkgevers van Nederland.

Lees verder
19
Juni
Stichting De Rozelaar benoemt nieuwe directeur-bestuurder

Per 1 september zal de heer drs. Philip Miedema in dienst treden bij Stichting De Rozelaar als nieuwe directeur-bestuurder. Hij volgt de heer Jan Vogel op.

Lees verder
15
Juni
Jan Joosten proeft eerste haring bij Haringproeverij van Lunchroom De Rozerie

De haringproeverij van lunchroom De Rozerie heeft donderdag 15 juni € 1.250,- opgebracht.  De opbrengst is bestemd voor het vernieuwen van het terras van de lunchroom. Het mooie weer, de overheerlijke haring en een hoge opkomst zorgde voor een gezellige sfeer. 

Lees verder
06
Juni
Haringproeverij De Rozerie op donderdag 15 juni 2017

Stichting De Rozelaar organiseert op donderdag 15 juni 2017 een haringproeverij. Bij Lunchroom De Rozerie, Langstraat 21, wordt de eerste haring aangeboden. De opbrengst van de proeverij is voor de lunchroom.

Lees verder
11
Mei
Leerlingen Meerwaarde verzorgen bingo en high-tea bij De Rozelaar

In het kader van hun maatschappelijke stage hebben tweedejaars leerlingen van De Meerwaarde deelnemers van De Rozelaar getrakteerd op een overheerlijke high-tea en een reuzegezellige bingo.

Lees verder
25
Apr
Geslaagde muziekmiddag met Rozelaarkoor&Orkest

Op dinsdagmiddag 25 april organiseerde Stichting De Rozelaar een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest. Dit was een meivakantie-activiteit die open stond voor iedereen die het leuk vond om eraan mee te doen.

 

Lees verder
<< Vorige pagina 11-20 uit 99 Volgende pagina >>