Nieuws

 

18
Apr
Muziekactiviteit bij Rozelaarkoor&Orkest in de meivakantie

Zoek je nog een leuke meivakantie-activiteit?! Op dinsdag 25 april van 14.15 tot ongeveer 15.15 uur organiseert Stichting De Rozelaar een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest. Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing! Deze activiteit is voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Het is vooral leuk voor kinderen!

Lees verder
14
Mrt
Geslaagde NLdoet actie bij Stichting De Rozelaar

Diverse locaties van Stichting De Rozelaar hebben op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart meegedaan aan de landelijke actie NLdoet van het Oranje Fonds. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Lees verder
09
Mrt
Workshop muziektherapie op dinsdag 21 maart

Op 21-3 organiseren de muziektherapeuten van Stichting De Rozelaar een workshop muziektherapie. Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over muziektherapie: begeleiders, stagiairs, vrijwilligers, ouders en belangstellenden.

Lees verder
02
Mrt
Stichting De Rozelaar zamelt per 1 mei geen oude computers meer in

Per 1 mei 2017 kunnen oude computers niet meer bij Stichting de Rozelaar ingeleverd worden.  
De reden hiervoor dat Stichting De Rozelaar geen certificaat heeft voor gecertificeerde dataverwijdering. 

Lees verder
21
Feb
Geslaagde muziekmiddag Rozelaarkoor&Orkest met ouderen van Ruimzicht

Op dinsdagmiddag 21 februari organiseerde Stichting De Rozelaar een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest. Deze middag waren ouderen van Woonzorgcentrum Ruimzicht uitgenodigd bij het Rozelaarkoor&Orkest. Een mooie vorm van samenwerken en integratie!

Lees verder
14
Feb
Trijnie in het zonnetje gezet door medewerkers Bibliotheek Barneveld!

 Trijnie Kwant is onlangs in het zonnetje gezet door de medewerkers van de Bibliotheek Barneveld. Ze zijn ontzettend blij met haar hulp. Trijnie werkt al bijna 8 jaar bij de Bibliotheek. Via onze jobcoach is Trijnie hier terecht gekomen.

Lees verder
07
Feb
CliëntAdviesPunt van De Rozelaar feestelijk geopend

Het CliëntAdviesPunt van De Rozelaar is onlangs feestelijk geopend. Met het aansnijden van de taart en het knallen van confetti is deze nieuwe afdeling officieel van start gegaan. Collega’s en cliënten waren aanwezig bij dit gezellige startmoment.

Lees verder
26
Jan
Marcel van Middendorp neemt afscheid van De Rozelaar

Vanmorgen heeft Marcel van Middendorp na ruim 33 jaar (!!) afscheid genomen van zijn groep Duinroos en van De Rozelaar.

Lees verder
19
Jan
Bewoners van Vlinder beleven bijzonder en onvergetelijk nieuwjaarsgala

Op woensdag 18 januari hebben de bewoners van wooncentrum Vlinder een onvergetelijk nieuwjaarsgala beleefd. Een aantal ouders had een bijzonder gala-feest georganiseerd voor de bewoners. Compleet met rode loper, lakeien en bijzondere vervoersmiddelen. 

Lees verder
12
Jan
Deelnemers Klaproos lunchen op de Meerwaarde

In het kader van hun maatschappelijke stage hebben tweedejaars leerlingen van De Meerwaarde de deelnemers van Klaproos vanmiddag getrakteerd op een overheerlijke lunch en een reuzegezellige bingo.

Lees verder
<< Vorige pagina 11-20 uit 215 Volgende pagina >>

Volg De Rozelaar ook via

   

Share |