ACTUELE PROJECTEN

  

Bakkerstrots (nodig: € 52.777)

De bakgroep van De Rozelaar, Taart&Zoet, maakt de lekkerste appeltaarten van de regio Barneveld. We vragen niet om ‘lievere koekjes’ of luxe extra’s. Wel om noodzakelijke verbeteringen zodat we veilig aan koeken en taarten voor onze klanten kunnen werken. U maakt dan voor ons een grote kwaliteitssprong mogelijk waar onze cliënten nog jarenlang baat bij hebben. 

   
  

Huifbedrijden (jaarlijks nodig: € 3.000)

Vijftien cliënten maken regelmatig gebruik van huifbedrijden. Zij beleven plezier aan het aangepast paardrijden. Door de loopbeweging van de pony's en hun warmte wordt het lichaam op een natuurlijke wijze gemasseerd. De cliënt komt tot ontspanning en tal van lichaamsfuncties worden gunstig beïnvloed. Huifbedrijden is geweldig belangrijk voor het welzijn van cliënten, maar wordt helaas niet gefinancierd vanuit AWBZ. Draagt u bij? 

 

AFGERONDE PROJECTEN

  

Inrichting De Rozerie (gerealiseerd: € 10.634)

Met steun van fondsen en particulieren konden we in 2013 vele nieuwe producten en voorzieningen aanschaffen voor Lunchroom voor De Rozerie. Het gaat om nieuwe kleding, nieuwe stoelen en tafels, een dubbele vrieskast, saladiëre, vaatstraat en raambeplakking. 

   
  

De Vlinderactie (gerealiseerd: € 305.952)

De actie voor wooncentrum De Vlinder in Barneveld heeft € 305.952 opgeleverd. Honderden betrokken bedrijven, particulieren en fondsen hebben het afgelopen jaar een stapje harder gezet en een bijdrage geleverd aan het ouderinitiatief van Stichting De Vlinder. 23 bewoners met een verstandelijke beperking genieten nu van de fraai ingerichte algemene ruimtes, zoals de woonkamers en de hobbyruimte.