Astrid schenkt Tovertafel aan dagbestedingsgroep Trosroos

Astrid (medewerker van de Rozelaar) heeft een bijzonder cadeau aan dagbestedingsgroep Trosroos gegeven; een Tovertafel. Tijdens een gezellig moment werd de Tovertafel officieel in gebruik genomen door de groep.

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

De Tovertafel is een vrolijke en speelse zorginnovatie die interactieve spellen projecteert op een tafel, vloer, rolstoelblad en zelfs op het lichaam van de cliënt. De spellen reageren op de allerkleinste bewegingen en zijn daardoor heel waardevol voor onze doelgroep.

                      

“De Tovertafel staat iedere dag wel aan en alle cliënten genieten er enorm van. Er zitten veel spellen op, voor ieder wat wils. Juist voor onze dagbestedingsgroep is de Tovertafel erg geschikt omdat cliënten uitgenodigd worden tot actie en reactie. De zintuigen worden geprikkeld door kleuren, bewegingen en geluiden. We zijn echt enorm dankbaar dat Astrid dit cadeau aan onze groep heeft gegeven.”, aldus begeleider Thea.

Dagbestedingsgroep Trosroos

Trosroos is bedoeld voor mensen met uiteenlopende niveaus. Sommige deelnemers hebben een redelijk hoog niveau. Ze begrijpen taal en genieten van grapjes die worden gemaakt. Vanwege hun lichamelijke beperking hebben ze meer zorg nodig bij de dagelijkse handelingen. Deelnemers doen hier licht arbeidsmatig werk, zoals producten sorteren, inpakken en bestickeren. Of belevingsgerichte activiteiten zoals koken, zwemmen, paardrijden, wandelen en snoezelen.

(op de foto van links naar rechts: Inge (cliënt), Gerco (cliënt), Thea (begeleider), Anton (cliënt) en Astrid (medewerker)

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Locaties