Bedankt vrijwilligers van NLdoet!

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het tijd voor de grootste vrijwilligersactie in Nederland: NLdoet!

Tineke Terpstra

Meer informatie of vragen over NLdoet en de Rozelaar? Neem contact op met vrijwilligerscoördinator Tineke.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail
 
Ook bij diverse locaties van de Rozelaar waren vrijwilligers actief. Het was práchtig weer afgelopen weekend.
 
Bij onze woonlocatie het Gasthuis werd de tuin lenteklaar gemaakt. "Er is flink gewerkt, veel onkruid verwijderd, veel zomerbloeiers in de potten gezet, en het mos onder de schommel is behandeld. We zijn hier heel blij mee, het ziet er weer zonnig en vrolijk uit in de tuin. "
 
Op woonlocatie Iris zijn de balkons lekker schoongemaakt en de bloembakken aan de balkons gevuld met nieuwe plantjes voor de zomer.
 
Op dagbestedingslocatie Lavendel (aan de Rozenstraat) werd een moestuin aangelegd. "Er is hard gewerkt om een mooie moestuin te maken. We hebben er al allerlei dingen in gezet: pompoen, radijs, wortel, rucola, veldsla, broccoli, verschillende kruiden en we hebben bloemzaadjes gezaaid. Eén van de vrijwilligers had haar accordeon meegenomen, dus tijdens de lunch werden er Oud Hollandse liedjes gespeeld en hebben de deelnemers meegezongen."
 
Bedankt vrijwilligers!
 
Vrijwilliger worden bij de Rozelaar?
Werk je graag als vrijwilliger in de zorg? En heb je een hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Bij de Rozelaar zijn er volop mogelijkheden.
 
Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Als vrijwilliger draag je bij aan een prettige sfeer. Ook ondersteun je bij activiteiten als fietsen, zwemmen, wandelen en tuinonderhoud. En het mooie is: je krijgt heel veel waardering van onze cliënten en onze vaste medewerkers.
 
Kijk op www.werkenbijderozelaar.nl voor de vrijwilligersvacatures of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Tineke.
hele groep 2.jpgIMG_20210528_110405.jpgIMG_20210528_114025.jpgIMG_20210528_135649.jpgIMG-7547.jpgIMG-7550.jpg

Locaties