Wensen

Stichting Vrienden van de Rozelaar heeft de volgende wensen. Wij hebben aan cliënten en begeleiders gevraagd waar behoefte aan is. Die wensen zijn uiteenlopend en kunnen niet worden ingevuld vanuit de wettelijke bekostiging. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

client afbeelding Word vriend!

Meer informatie of vriend worden? Neem contact op!

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Structurele ondersteuning

Dankzij de bijdragen van particulieren en bedrijven die de Rozelaar een warm hart toedragen kan Stichting Vrienden structureel bijdragen aan de volgende activiteiten, die belangrijk zijn voor het welbevinden van onze cliënten:

  • Huifbedrijden
  • Zwemmen
  • Professioneel bewegen

Incidentele wensen

Dagelijks vinden bij de Rozelaar 200 cliënten op de verschillende locaties hun dagbesteding. U kunt een bijdrage leveren aan een verrijking van die daginvulling. Wij hebben aan cliënten en verzorgers gevraagd waar behoefte aan is. Die wensen zijn uiteenlopend en kunnen niet worden ingevuld vanuit de wettelijke bekostiging. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

  • Netschommel voor Iris

Onze woonlocatie Iris bestaat 15 jaar! Dat wordt gevierd in april. Wat zou het een prachtig cadeau zijn voor Iris als de kapotte netschommel kan worden vervangen door een nieuwe.

  • Inrichting Lunchroom de Rozerie

De inrichting van onze lunchroom de Rozerie is verouderd. De Rozerie zou erg blij zijn met een bijdrage voor de vervanging van met name de stoelen en banken.

  • Fietslabyrint voor de woonlocaties

Het in 2019 aangeschafte Fietslabyrint op onze dagbesteding in Barneveld is een groot succes en een enorme stimulans voor de bewoners om te bewegen. Wat zou het fantastisch zijn, als onze bewoners ook ’s avonds op hun woonlocaties kunnen bewegen. Als we één extra systeem kunnen aanschaffen en dat laten rouleren langs de vier woningen, kunnen er zo veel mogelijk mensen van genieten.  

  • Tuinmeubelen

Om ’s zomers buiten te zitten zijn nieuwe tuinmeubelsets nodig voor de dagbestedingsgroepen Trosroos, Duinroos en Rozenbottel in Barneveld.

  • Kaarsenmakerij

Onze dagbestedingsgroep Industrie heeft al enkele jaren als wens om een ambachtelijke kaarsenmakerij op te zetten en in te richten. Wat zou het mooi zijn, als die droom werkelijkheid zou worden!

  • Elektrische duo-fiets

De bewoners van de Rozenhof willen heel graag meer bewegen en buitenzijn. Een elektrische duo-fiets zou een enorme stimulans zijn!

  • Duo-fiets

Om te kunnen fietsen met de ouder wordende bewoners van woonlocatie Iris is ons gevraagd of wij kunnen zorgen voor een duo-fiets.

Nijkerk

Nieuwbouw Amersfoortsestraat

Op de Amersfoortsestraat in Barneveld zal een nieuwe woonzorglocatie gebouwd worden die bestaat uit 27 appartementen. Naar verwachting zal de locatie na de zomer van 2021 gereed zijn. Voor de inrichting van de locatie zijn wij op zoek naar sponsors. Neem voor meer informatie of ideeën contact met ons op.