Magazine erbij: "Keuzes maken: soms alleen, soms samen"

In deze Erbij: gaat het over kiezen. Op 17 maart zijn er Tweede Kamer verkiezingen en wij hebben gekeken hoe dat werkt. In de andere artikelen kun je lezen over keuzes die bewoners en deelnemers moeten maken en hoe wij hen daarbij helpen. Heb jij al gekozen met welk artikel je begint?

client afbeelding Afdeling communicatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-413334 0342-413334

Keuzes maken

Met ons relatiemagazine willen we anderen inspireren: cliënten, ouders, medewerkers en relaties. We willen laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voorstaan. In dit nieuwste magazine is thema ‘kiezen/keuzes maken’.

In het hoofdartikel vertellen Mieke van Hoorn (zorgbemiddelaar) en Annemarie Kunst (medewerker CAP) over het CliëntAdviesPunt. “Waar je gaat wonen of werken is één van de belangrijkste keuzes van je leven.  Dus als zich iemand bij ons meldt voor bijvoorbeeld wonen, dagbesteding of ambulante coaching, dan kijken we samen heel zorgvuldig of de Rozelaar inderdaad de beste plek is. Die zoektocht begint bij het CliëntAdviesPunt (CAP). “

In de rubriek  ‘het gewone leven’ lezen we hoe begeleiders, zorgcoördinatoren en ouders de cliënten helpen bij het maken van beslissingen, waarbij het belangrijk is dat de cliënt zelf de regie heeft.

C&M Printing en Welkoop Barneveld staan centraal in MiddenIn. Met deze 2 bedrijven werken we graag samen en het is mooi om te lezen dat die samenwerking écht van twee kanten komt.

We staan er vaak niet bij stil. Op onze woonlocaties wordt iedere dag gekookt voor alle bewoners. Dat is best een hele klus. Hoe wordt zo’n weekmenu gekozen en welke rol spelen de bewoners hierin? We namen een kijkje bij woonlocatie de Vlinder om te kijken hoe dit gaat. In Rozelaar in beeld zie je het resultaat.

Voorzitter van de Ondernemingsraad Freddy Broekema is aan het woord in de rubriek ‘medewerkers’. “Tevreden personeel leidt tot kwaliteit van zorg.”

In feiten&cijfers geven we aandacht aan de aankomende verkiezingen. Stem jij ook?

We sluiten het magazine af met een mooie uitspraak van Hedie, deelnemer op Kinderboerderij Schaffelaar: “keuzes maken doe ik soms zelf, soms doen we dat samen”.

Veel leesplezier! 

 

Eerdere edities lezen: kijk hier.

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)