Magazine erbij: "Eerlijk zijn is de beste basis voor samenwerking"

In deze erbij: lezen we meer over samenwerking binnen de Rozelaar. Alleen zouden we het niet kunnen. Samen werkt!

client afbeelding Afdeling communicatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Cliënt Advies Punt.

0342-413334 0342-413334

Samenwerken

Met ons relatiemagazine willen we anderen inspireren: cliënten, ouders, medewerkers en relaties. We willen laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voorstaan. 

Na de thema's 'kennismaken', 'vrijheid', 'loslaten', gaat het nieuwste magazine over samenwerken.

In het hoofdartikel vertellen Annelies van Wijk (manager zorg) Alie de Bruin (begeleider-zorgcoördinator) over belangrijke veranderingen binnen de Rozelaar. "Eerlijk zijn is de beste basis voor samenwerking"

"Samen soep maken symboliseert Trosroos" is de titel van het artikel in de rubriek 'het gewone leven'. Iedere week wordt er soep gemaakt op dagbestedingsgroep Trosroos. "Maar welke soep we ook maken, uiteindelijk gaat het om het samenwerken". 

In de rubriek MiddenIn lezen we een interview met burgemeester Asje van Dijk en zijn vrouw Aly. "We kunnen zoveel leren van cliënten van de Rozelaar."

Coördinator Praktijkleren Gertine van de Brink is aan het woord in de rubriek 'medewerkers'. Gertine werkt samen met de begeleiders van de locatie aan een veilig leerklimaat waar stagiairs zich welkom voelen. Esmee werkt als stagiair op dagbestedingsgroep Duinroos. "vanaf het eerste moment dat ik hier was, werd ik gewaardeerd. Dat geeft een veilig gevoel."

Altijd al eens willen weten hoe de appeltaart van Bakkerij Taart&Zoet tot stand komt? Lees het in feiten&cijfers: van appel tot appeltaart!

In deze erbij: lezen we dus meer over samenwerking binnen de Rozelaar. Alleen zouden we het niet kunnen. Samen werkt! 

Veel leesplezier! 

Eerdere edities lezen: kijk hier.

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)