Magazine erbij: "Iedere cliënt kan bij ons bewegen"

In dit nummer gaat het over sport & ontspanning. Iedere cliënt kan bij ons bewegen! Je leest een interview met Elouise, onze bewegingsagoog. Ook zien we hoe ze op woonlocatie de Rozenhof bewegen in het ‘gewone leven’. Weten waar er G-sport is in deze omgeving? Dat vind je in dit magazine. Verder een interview met fysiotherapeut Giedo en begeleider Maarten.

client afbeelding Afdeling communicatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze afdeling communicatie.

0342-413334 0342-413334 Stuur een mail

Sport&Ontspanning

Met ons relatiemagazine willen we anderen inspireren: cliënten, ouders, medewerkers en relaties. We willen laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voorstaan. In dit nieuwste magazine is het thema ‘sport&ontspanning’.

We maken kennis met Ineke in de rubriek "cliënt aan het woord". Ineke zegt over bewegen: "bewegen is goed voor je conditie en goed voor je hoofd."

In het hoofdartikel vertelt Elouise van Ginkel (bewegingsagoog) over hoe ze sport en bewegen stevig op de kaart zet. Bij de Rozelaar vinden we gezond leven en bewegen belangrijk. Mensen met een verstandelijke beperking doen dat meestal niet uit zichzelf. Ze hebben een zetje nodig.

In de rubriek 'het gewone leven' lezenwe over hoe ze op woonlocatie de Rozenhof het bewegen in het dagelijkse leven proberen te stimuleren. "Iedereen mag het op z'n eigen manier invullen, maar we proberen het bewegen wel te stimuleren"

SDVB staat centraal in MiddenIn. Voetbalvereniging SDVB steunt de Rozelaar 3 jaar. Voorzitter Jan van Beek vertelt er meer over: "De V van Vriendschap kenmerkt ons"

Fysio Barneveld helpt en adviseert op locatie de Rozenstraat. Fysiotherapeut Giedo vertelt over zijn uitdagende rol bij de Rozelaar. "Er zijn veel kleine overwinningen waar je veel voor terugkrijgt"

In de rubriek medewerkers maken we kennis metMaarten Groenenberg, begeleider bij woonlocatie de Vlinder. Hij begon als vrijwilliger, maar werkt inmiddels met veel plezier bij de Rozelaar.

Bij Feiten & Cijfers zien we een mooi overzicht van alle G-sporten in Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk.

We sluiten het magazine af met een mooie uitspraak van Herman deelnemer op Dagbesteding Lavendel.

Veel leesplezier! 

 

Eerdere edities lezen: kijk hier.

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)