Magazine erbij: "Samen lukt het altijd"

Deze erbij: heeft als thema 'zelfvertrouwen'. Dagelijks werken we bij de Rozelaar aan succeservaringen. Daardoor ontstaat groei en zelfvertrouwen. Als we om ons heen kijken zien we het overal ontstaan. Het levert prachtige verhalen op. In dit nummer van erbij: delen we een aantal van die verhalen.

Afdeling communicatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze afdeling communicatie.

0342-413334 0342-413334 Stuur een mail

Zelfvertrouwen

Met ons relatiemagazine willen we anderen inspireren: cliënten, ouders, medewerkers en relaties. We willen laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voorstaan. In dit nieuwste magazine is het thema ‘zelfvertrouwen'

In de rubriek 'cliënt aan het woord' vertelt Annet waar ze trots op is. IN het hoofdartikel vertellen gedragsdeskundigen Salomé en Marja over hoe ze samen met begeleiders inzetten op succeservaringen bij cliënten. "Samen lukt het altijd"

In de rubriek 'het gewone leven' gaat het over hele 'gewone' dingen bij Dagbesteding Duinroos.

Niels van Meerveld, Manager Operatie bij de Albert Heijn in Voorthuizen vertelt over Harm-Jan van de Breevaart. Hij is cliënt bij de Rozelaar, deelnemer op Dagbesteding Industrie en is ook al ruim 12,5 jaar een gewaardeerde Albert Heijn-collega. 

In 'een dag uit het leven van' lopen we en dagje mee met Marianne. In de rubriek medewerkers maken we kennis met Cora. Cora werkt als begeleider op Dagbesteding Nijkerk. "Ik geniet als deelnemers samen successen ervaren"

Bij feiten & cijfers zien we 2 zorginnovaties bij de Rozelaar. Door te innoveren dragen we bij aan een goed leven van onze cliënten, méér zelfvertrouwen en een professionele organisatie.

We sluiten het magazine af met een hele trots Renske van Dagbesteding Creatief.

Veel leesplezier! 

 

Eerdere edities lezen: kijk hier.