Administratief werk

Doe je graag kantoorwerk? Dat kan op de groep Arbeid&Administratief. Je kunt hier bijv. knippen, papier versnipperen, kopieer- en printwerk. En nog veel meer!

client afbeelding Cliënt Advies Punt

Lijkt het je leuk om administratief werk te doen bij de groep Administratief&Arbeid? Neem dan contact op met ons CliëntAdviesPunt (CAP)

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Reprowerk
Zoek je helpende handen voor je kantoor? Welkom op de groep Arbeid&Administratief. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze doen allerlei reprowerk en administratief werk. Je kunt hier bijvoorbeeld knippen, papier versnipperen, kopiëer- en printwerk. En nog veel meer! Je doet zinvol werk voor andere mensen. Je staat dus midden in de samenleving.

Leuk reprowerk voor iedereen
Bij Arbeid&Administratief doe je van alles. Zoals: knippen, inbinden, papier versnipperen enveloppen vullen, perforeren, nieten en lamineren. Je kunt ook mailings verzorgen. Vind je het leuk om achter de computer te werken? Dan kun je bijvoorbeeld de Rozenkrant opmaken. Dat is de nieuwsbrief van de Rozelaar. We doen ook veel voor onze Lunchroom de Rozerie zoals cadeaubonnen en stempelkaarten maken.

En soms doen we wat anders
Soms is er even iets minder werk. Geen probleem, want dan doen we toch gewoon iets anders? Zoals knutselen, kaarten maken en kleuren.

Arbeid