Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

 

Welkom bij de meest bijzondere bakkerij van Barneveld!

Smul je graag van de lekkerste bakproducten? Welkom bij Bakkerij Taart&Zoet aan de Rozenstraat 9 in Barneveld. Mensen met een verstandelijke beperking maken hier de heerlijkste zoete lekkernijen. Ze vallen in de smaak bij zowel horecagelegenheden als particulieren.

Bestellen

Taart&Zoet

Zinvol werk voor mensen met een verstandelijke beperking

Bij Bakkerij Taart&Zoet worden de heerlijkste zoete lekkernijen gemaakt. Ze vallen in de smaak bij zowel horecagelegenheden als particulieren. De cliënten leren veel. Zoals: bakken, plannen en samenwerken. En met hun werk staan ze midden in de samenleving. Bakkerij Taart&Zoet is gevestigd in de hoofdlocatie van de Rozelaar in Barneveld. We hebben 3 afzonderlijke werkruimtes (gescheiden door glazen wanden) en een magazijn tot onze beschikking.

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Op Taart & Zoet werken we aan een gezamenlijk doel: de klant een mooi en lekker product afleveren. We beschikken over professionele apparatuur waarmee wij onze producten bereiden. De werkzaamheden zijn uiteenlopend. Van wegen, decoreren, snijden, apparatuur bedienen, inpakken tot een compleet product bereiden.

De begeleiding ondersteund jou, zo nodig, bij het bak proces. Leert nieuwe vaardigheden of helpt je bij je vaardigheden behouden. Samen zorgen wij voor een veilige en vertrouwde werkomgeving waarin jij jezelf mag zijn.