Nieuwe huisstijl en website

We hebben een nieuw jasje als Rozelaar! Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website. Precies passend bij wie we zijn en wat we voor onze clienten betekenen.

Afdeling communicatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze afdeling communicatie.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Met gepaste trots introduceren wij onze nieuwe huisstijl. Er is gekozen voor een nieuwe stijl die past bij waar we voor staan én waar we naartoe willen.

Ons nieuwe logo laat zien waar we voor staan en straalt uit wie we zijn. De Rozelaar staat voor de drie C’s; Cliënt, Coach, Competentie. De cliënt staat letterlijk centraal in het logo. De kleur groen staat voor rust en frisheid.

Om de cliënt heen staan de medewerkers van de Rozelaar (de coaches). De kleur paars staat voor de persoonlijke en warme aandacht die de medewerkers geven aan de cliënt.

Rondom de paarse elementen bevinden zich de competenties van cliënten en medewerkers. Samen werken zij aan  een betekenisvolle daginvulling (competentieopbouw) zodat cliënten een eigen plek, midden in de samenleving, kunnen innemen. De kleur geel staat voor positiviteit en creativiteit.


 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)