40 jaar Rozelaar

In 2023 bestaat de Rozelaar 40 jaar. Samen vieren we dit jubileum met diverse activiteiten.

40 jaar in beeld

Heb jij oude foto's, of verhalen, van wonen of werken bij de Rozelaar? Stuur ze naar afdeling communicatie.

0342-41 33 34 Mail naar communicatie

40 jaar Rozelaar

In 2023 bestaat de Rozelaar 40 jaar. In 1983 werd de Rozelaar opgericht als ouderinitiatief. 40 jaar verder hebben we 5 woonlocaties en 5 dagbestedingslocaties. We mogen met 220 medewerkers en 180 vrijwilligers liefdevolle zorg geven aan 220 cliënten.

Jubileumactiviteiten

Door het jaar heen zijn er diverse feestelijke jubileumactiviteiten. Elke maand is er iets, van een cadeautje tot een seminar. Een aantal activiteiten zijn ook toegankelijk voor geïnteresseerden.

April - brownie

Dinsdag 4 april was de dag dat de Rozelaar officieel 40 jaar bestaan. Op die dag kregen alle bewoners, deelnemers en medewerkers wat lekkers bij de koffie.

Mei - van je hieperdepiep en 40x hoera

Eind mei werden er feestelijke kaarten uitgedeeld op alle locaties. De Rozelaar bestaat 40 jaar en dat kan natuurlijk niet zonder de inzet van collega’s! Word jij ook zo blij van jouw collega’s? Dan is dit een mooi moment om middels deze kaarten dit eens goed te vertellen aan je collega.

Juni - feest!

Op zaterdag 10 juni is het feest voor alle cliënten, vrijwilligers, ouders/verwanten en personeel.

Er is naast gezellig samenzijn en lekker eten ook genoeg te doen. Er lopen maar liefst 8 contactclownen rond, bellendame is er, de mannen kunnen zich laten scheren bij de twee barbiers die aanwezig zijn, Schoonheidssalon Jacolien is er met een team van 5 mensen die handen masseren, nagels lakken, haren vlechten en meer van die heerlijke dingen, Annemarie is er met een workshop glazen kandelaren maken (ook jij kunt dit!), je mag je verbazen over de kunsten van de rondlopende goochelaar en de zandkunst van Helene Wieringa. Daarnaast kun je je krachten meten op de XL sjoelbak, XL 4 op een rij of de XXL tafelvoetbaltafel. Naast de ontvangst met koffie of thee en wat lekkers krijg je van ons 5 munten die je zelf kunt besteden aan een drankje, patat, poffertjes, suikerspin of popcorn.

We kijken er naar uit!

Juli - seminar

In juli wordt er een seminar georganiseerd met als thema ‘emotionele ontwikkelingsleeftijd’.

Augustus

In augustus kregen alle medewerkers, cliënten en vrijwilligers echte limited Rozelaar-sokken.

September

Oktober

Op donderdag 12 oktober verzorgt Mirjam van der Vegt speciaal voor alle medewerkers en vrijwilligers van De Rozelaar een interactieve bijeenkomst over de kracht van rust.

Tijdens deze bijeenkomst ga je actief op zoek naar het geheim achter de zorg die jij levert. Zelfzorg speelt daarin een belangrijke rol. Op welke manier kan jij je opladen? Hoe werkt rust voor jou en hoe ga je om met perfectionisme en dat het niet allemaal loopt zoals je graag zou willen? Je leert hoe je vanuit ontspanning aan de slag kunt, onder andere door één oneliner te kiezen die je de komende periode heel praktisch in kunt zetten.

November

Op vrijdag 3 november is er een Sing-In voor iedereen.

Tijd       19:00 uur - 20:00 uur
Locatie   de Goede Herderkerk, Barneveld

December

Op vrijdag 15 december is er een reünie op Rozenstraat 9. Locatie staat geheel open voor bezichtiging en ook collega's zijn welkom. Meer informatie volgt.