Nieuws

 

15
Juni

Jan Joosten proeft eerste haring bij Haringproeverij van Lunchroom De Rozerie

Nieuws >>

De haringproeverij van lunchroom De Rozerie heeft donderdag 15 juni € 1.250,- opgebracht.  De opbrengst is bestemd voor het vernieuwen van het terras van de lunchroom. Het mooie weer, de overheerlijke haring en een hoge opkomst zorgde voor een gezellige sfeer. 

Nadat Peter Klop (manager zorg) iedereen van harte welkom heette op de Haringparty werd de eerste haring door Astrid Loos (medewerker Lunchroom De Rozerie) aangeboden aan Jan Joosten, voorzitter van de Barneveldse Middenstand Vereniging (BMV). Hij noemde de haring “een zalfje”, wat overduidelijk betekende dat hij de eerste haring in orde bevond. Daarna mochten de tientallen aanwezigen proeven. De nieuwe haring is daarna verkocht bij De Rozerie.

Sponsors
De Haringparty van Lunchroom De Rozerie is mede mogelijk gemaakt door: Hartkamp Installatietechniek, Crearts, Kuijt Women & Menswear, Krb Communicatie, Hartkamp for kids, Van Manen WoonThemaCentrum, Het Groene Pandje, Choco&Zo, Van Manen haarden & kachels, Wester been- en ondermode, Broekhuis mode, De Wijnwinkel, DA Drogisterij & Luxe Parfumerie Verweij, Kapsalon Ria, Boekettenspecialist A. Petersen, Zuivelhoeve, Lievelingslinnen, Tosch Automatisering, Hofland architect, Van Essen ICT, Msys, Henk Scheer Kaas en Gemeente Barneveld

 

  

 « Terug naar overzicht