Steun ons

Stichting Vrienden van de Rozelaar is een groep vrienden die het werk van de Rozelaar ondersteunt. Zonder financiële steun vanuit de samenleving kunnen wij vele extra activiteiten voor onze cliënten niet realiseren

Waar wordt uw gift aan besteed?

client afbeelding Word vriend!

Meer informatie of vriend worden? Neem contact op!

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vrienden van de Rozelaar
De Vrienden van de Rozelaar dragen bij aan activiteiten die niet worden betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) die direct verband houden met de activiteiten van de Rozelaar. Van huifkar-rijden tot tuinaanleg. En van zwemmen tot het inrichten van een snoezelruimte.

De Vrienden vinden het belangrijk dat deze extra activiteiten er zijn voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Hiervoor is geld nodig. Geld dat ten goede komt aan de kwaliteit van leven.

Gift overmaken
Wil je een gift overmaken? Dat kan naar NL 07 RABO 0156 249 081 t.n.v. Stichting Vrienden van de Rozelaar. Dankzij onze ANBI-status krijg je fiscaal voordeel. 

ANBI-status
Stichting Vrienden van de Rozelaar heeft de ANBI-status

Word Vriend van de Rozelaar
Wil je structureel bijdragen aan meer kwaliteit van leven? Dat zou geweldig zijn! Als Vriend van de Rozelaar steun je ons door  jaarlijks of maandelijks een bedrag te schenken. 

Machtig ons via dit formulier of neem contact op voor meer informatie

Ja, ik word Vriend van de Rozelaar

Wij zijn blij met iedere bijdrage. Voor jaarlijkse donaties vanaf €250 ontvang je van ons een kleine attentie en (indien gewenst) een naamsvermelding in de entree van ons gebouw aan de Rozenstraat in Barneveld.

Contact
info@vriendenvanderozelaar.nl 

Bedankt voor je steun!