Verhaal van Ilse

“Ik had hele leuke collega’s en deelnemers. De sfeer is goed en samen werken is heel erg fijn. Ik voelde me gezien en gewaardeerd.”. In gesprek met Ilse.

Vrijwilligerscoördinator Tineke Terpstra

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met vrijwilligerscoördinator Tineke Terpstra. Ze vertelt je graag meer.

06-42535064 06-42535064 Stuur een e-mail

Ilse werkte als vrijwilliger bij Dagbesteding Industrie, maar is inmiddels medewerker drukkerij bij C&M Printing. Dagbesteding Industrie krijgt veel werk van C&M Printing.

Ilse woont samen met haar poes Juultje in Voorthuizen. Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Vooral haken en diamond paintings maken.

Vrijwilligerswerk

Nadat ze bij haar oude werk gestopt was, was ze op zoek naar iets leuks. “Thuis zitten werd ik al snel zat. Ik kende Rozelaar omdat ik hier al eerder vrijwilligerswerk had gedaan en dacht, dit ga ik nu weer doen.”

Ilse werd vrijwilliger bij Dagbesteding Industrie. Dagbesteding Industrie is gevestigd in een pand op bedrijventerrein de Valk. Het is een gezellige en stoere locatie. De deelnemers van Dagbesteding Industrie doen veel werk voor bedrijven in de buurt: het in- en uitpakken van producten zoals pennen, doppers, veiligheidshesjes en sleutelhangers. Met name voor C&M Printing wordt veel werk gedaan.

Gezien en gewaardeerd

C&M Printing is specialist in het full color bedrukken van promotionele producten, merchandising en relatiegeschenken. Cliënten van de Rozelaar pakken producten uit, en weer in (nadat ze bedrukt zijn). De Rozelaar neemt C&M Printing veel werk uit handen.

Ilse vond het leuk om vrijwilliger bij Dagbesteding Industrie te zijn. “Ik had hele leuke collega’s en deelnemers. De sfeer is goed en samen werken is heel erg fijn. Ik voelde me gezien en gewaardeerd.”

Met een kar halen de deelnemers van Dagbesteding Industrie werk op bij de bedrijven in de buurt, zo ook bij C&M Printing. Zo kwam Ilse al af en toe bij C&M Printing.

“Uiteindelijk was het mijn moeder die een vacature stuurde van C&M Printing. Toen dacht ik, dat is iets voor mij”. De rest is geschiedenis, inmiddels werkt Ilse als medewerker drukkerij op de afdeling handeling.

Mooie klik met deelnemers

Berry, begeleider Dagbesteding Industrie: “We missen Ilse als vrijwilliger bij onze dagbesteding. Ze had een hele mooie klik met de deelnemers. Maar het is mooi dat ze nu een stapje verder is gekomen en bij C&M een vaste baan heeft gekregen.”

Werk jij graag als vrijwilliger in de zorg?

En heb je een hart voor mensen met een verstandelijke beperking? Bij de Rozelaar zijn er volop mogelijkheden. Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de bewoners en deelnemers van de Rozelaar. Als vrijwilliger draag je bij aan een prettige sfeer. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met vrijwilligerscoördinator Tineke Terpstra. Ze vertelt je graag meer. Mail of bel Tineke via t.terpstra@rozelaar.nl of 06-42535064

 

 

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Locaties