Verhaal van Jacolien

“Ik ben blij als ik zie dat cliënten en collega’s met plezier en passie aan het werk zijn. En als het soms wat moeilijker gaat, dan blijven we met elkaar zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Het is belangrijk om elkaar op een positieve manier te blijven stimuleren en te waarderen. Ik ben trots op onze mensen!”

Jacolien Gorissen, Medewerker Acquisitie en Coach Cliëntenraad

“Ik zoek contacten met mensen, organisaties en bedrijven om samen te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen en elkaar kunnen versterken"

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Jacolien werkt sinds 2004 bij de Rozelaar. Nadat ze op diverse plekken gewerkt heeft als begeleider in de horeca is ze nu al een aantal jaar medewerker acquisitie én coach van de Cliëntenraad. Als medewerker acquisitie werft ze nieuwe klanten en opdrachten. “Ik zoek contacten met mensen, organisaties en bedrijven om samen te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen en elkaar kunnen versterken. Dat kan zijn met arbeidsmatig werk, producten verkopen, samen ideeën bedenken of vrienden worden”.

Cliëntenraad

Als coach van de Cliëntenraad mag ze de cliënten die in de Cliëntenraad zitten ondersteunen en in hun kracht zetten. “Hen leren om mee te praten in de organisatie, je mening mogen en kunnen geven. Er zijn mooie dingen bereikt in de organisatie door met elkaar te overleggen en scherp te blijven kijken”. De Cliëntenraad krijgt landelijk ondersteuning van Kans Plus. “Ik hou van mensen en in het bijzonder van mensen die anders begaafd zijn. Ik vind het een uitdaging om hen in hun kracht te zetten en samen mooie dingen te realiseren”

“Ik ben blij als ik zie dat cliënten en collega’s met plezier en passie aan het werk zijn. En als het soms wat moeilijker gaat, dan blijven we met elkaar zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Het is belangrijk om elkaar op een positieve manier te blijven stimuleren en te waarderen. Ik ben trots op onze mensen!”

Omschrijving van afbeelding(nog in te vullen)

Producten ontwikkelen en verkopen

Binnen de Rozelaar worden (en zijn) mooie producten ontwikkeld en verkocht. Denk aan de lekkernijen van Bakkerij Taart&Zoet, de producten van Creatief en van andere locaties. Deze producten (zoals wenskaarten, cadeautjes, appeltaarten en koeken) worden onder andere verkocht in onze Lunchroom de Rozerie en bij onze hoofdlocatie aan de Rozenstraat. “Ik houd contact met de opdrachtgevers, bemiddel en maak prijsafspraken. Ik zorg ervoor dat alles goed blijft gaan”.

Mogelijkheden

Jacolien is altijd op zoek naar mogelijkheden om samen te werken. Er zijn veel voorbeelden van mooie samenwerkingen die we als Rozelaar hebben. Zo hebben we 4 jaar geleden een mooi kerstpakket mogen maken voor RCN Vakantieparken. En op dit moment levert onze dagbestedingsgroep Creatief al jaren allerlei soorten wenskaarten aan deze organisatie. “Prachtig toch, dat er overal in het land kaarten van de Rozelaar te vinden zijn”. Verder worden er op dagbestedingsgroep Industrie aanmaakhoutjes gemaakt van oude pallets. Deze worden verkocht bij onder andere de Welkoop in diverse dorpen. “Ik werk veel samen met afdeling communicatie om te laten zien wat we allemaal doen”.

Kerstpakketten

Al een aantal jaar stellen we met de cliënten van de dagbesteding mooie kerstpakketten samen voor bedrijven. We bedenken zelf thema’s en producten. Hierbij proberen we zoveel mogelijk producten van lokale ondernemers te gebruiken. De pakketten worden ingepakt en samen brengen we ze weg. “Een prachtige samenwerking in de hele organisatie, samen met het bedrijfsleven, midden in de samenleving” Samenwerken? Neem contact op via j.gorissen@rozelaar.nl

Locaties