• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 uur per week
  • Loonindicatie € 1.800 - € 2.675 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij die leuke en enthousiaste Begeleider die binnenkort met ons een bakje koffie drinkt? Een begeleider die het leuk vindt om met ons te koken, te wandelen maar ook structuur biedt waar wij dat nodig hebben. Nieuwsgierig geworden wat je voor ons kan betekenen? Lees dan vooral verder en solliciteer!  Wij hopen je binnenkort te ontmoeten. Namens de bewoners van de Vlinder!

Begeleider woonlocatie de Vlinder

Op de Vlinder begeleid je samen met je collega’s elf jong-volwassenen die verdeeld wonen over twee groepen. Onze bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. Met je collega’s heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het persoonlijk plan steeds verder gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners. De begeleiding is onder andere gericht in de vorm van gesprekjes, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de bewoner tegenaan loopt. Daarnaast vind je het ook leuk om je met een aantal regeltaken bezig te houden ten behoeve van het team en de locatie.  

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Jouw profiel

Wij zoeken een nieuwe collega zodat we op de Vlinder met een goede bezetting aan medewerkers liefdevolle en professionele zorg kunnen bieden aan de bewoners. De 6 collega’s maken deel uit van het team waarin je komt te werken. Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 3 niveau afgerond en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je weet namelijk richting de bewoners duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Daarbij voel je je thuis in een team waarbij oog is voor elkaar en onderling het gezellig is op de woonlocatie en teamvergaderingen. In je functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. We bieden je eerst een jaarcontract en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 8 november 2019 via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Annemarie Meerbeek (Persoonlijk Begeleider) via a.meerbeek@rozelaar.nl of 0342-400643.

 

Solliciteer