• Locatie Omgeving Amersfoort
  • Aantal uren 16 - 24 uur per week
  • Loonindicatie € 1.800 - € 2.807 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om structuur aan te brengen aan een nieuw te starten woongroep met bewoners? Wil je daarnaast een positieve bijdrage leveren aan teamontwikkeling en professioneel werken? De Rozelaar gaat graag met jou de uitdaging aan!

(Persoonlijk) Begeleider

In Voorthuizen staat de prachtige locatie de Rozenhof, waarbij op dit moment een woonlaag wordt gerealiseerd voor 9 nieuwe bewoners. De nieuwe bewoners gaan voornamelijk voor het eerst op zichzelf wonen en hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien.

Met je collega’s heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het persoonlijk plan steeds verder gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners. Daarbij ligt voor jou de mooie uitdaging om alles wat bij de opstartfase komt kijken te organiseren samen met het nieuwe team dat wordt samengesteld.

 

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Wat ga je doen

Je zal in het begin (vanaf medio januari 2020) voornamelijk voorbereidende werkzaamheden verrichten om medio maart 2020 zorginhoudelijk alles zo goed als mogelijk gereed te hebben als de bewoners op de Rozenhof komen wonen. Voor in de functie van Begeleider (zorggerichte opleiding op MBO 3 niveau) zal je uitvoering gaan geven aan het zorgplan en werk je ondersteunend aan de Persoonlijk Begeleiders, waarbij je werkt vanuit gelijkwaardigheid maar geen eindverantwoordelijkheid hebt. Als Persoonlijk Begeleider (zorggerichte opleiding op MBO 4 niveau) stel je in overleg met de Orthopedagoog een persoonlijk plan op voor 3-4 bewoners. Je stelt de ondersteuningsbehoefte vast en kan dit omzetten in doelen en ondersteuningspunten. Daarnaast zorg je ervoor dat het team genoeg input krijgt om vanuit deze punten te kunnen werken. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring als Begeleider tussen € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand (FWG 35) en als Persoonlijk Begeleider tussen € 1.898,- en € 2.807,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. We bieden je een contract die in uren meebeweegt met de dynamiek van een startende woongroep. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een jaarcontract en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 18 november 2019 via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Alie de Bruin (Persoonlijk Begeleider) via a.debruin@rozelaar.nl of 0342-464830. De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 2 en woensdag 4 december 2019.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. 

Solliciteer