• Locatie Omgeving Barneveld en Voorthuizen
  • Aantal uren 8 uur per week
  • Loonindicatie € 1.898 - € 2.807 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind jij het leuk om mensen te begeleiden vanuit een thuissituatie en zie jij het daarnaast als een uitdaging om onze ambulante coaching naar een hoger plan te tillen? De Rozelaar biedt jou deze kans!

Ambulant Begeleider

In de regio van Barneveld en Voorthuizen wonen diverse mensen zelfstandig met een lichte of matige verstandelijke beperking. In je functie van Ambulant Begeleider vind jij het een uitdaging om de mensen te helpen eigen keuzes te maken en om nóg een stukje zelfstandiger te worden. Hierbij weet je hen te ondersteunen vanuit hun zorgvraag en hen hierin te begeleiden. Je organiseert de bezoeken met de mensen en gaat zelfstandig op pad. Samen met je collega’s werk je aan een zo goed mogelijke begeleiding. Op het gebied van Ambulante Coaching liggen nog veel kansen en deze weet je samen met je collega’s te vertalen naar plannen voor de toekomst.

 

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Wij zoeken een aanvulling op ons kleine team van 4 mensen. Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 4 niveau afgerond en door jouw eerder opgedane werkervaring met ambulant werk ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Doordat je kennis van zaken hebt, signaleer je kansen en neem je het initiatief door professionaliteit aan te brengen in het team en daarbuiten. Vanuit je persoonlijkheid breng je eigenheid mee en durf je eerlijk te zijn. Je bent iemand die werkt vanuit verbinding en commitment. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

 

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.898,- en € 2.807,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Je bent op doordeweekse dagen overdag en/of in het begin van de avond beschikbaar. Daarnaast beschik je over eigen vervoer om de cliënten thuis te kunnen bezoeken. We bieden je eerst een jaarcontract en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. In de toekomst zijn meer uren mogelijk. We bieden diverse opleidingsmogelijkheden en je kan deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

  

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 14 november 2019 via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Titia Diever (Ambulant Begeleider-Zorgcoördinator) via t.diever@rozelaar.nl of 06-270 57 657. Bereikbaar op maandag, dinsdagmorgen en donderdag. De sollicitatiegesprekken worden gepland in de tweede helft van november.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. 

 

Solliciteer