• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 uur per week
  • Loonindicatie € 2.016 - € 3.084 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben je secuur in de uitvoering van je werkzaamheden, is HR jouw vakgebied  en vind je het een uitdaging om digitale werkprocessen te optimaliseren? De Rozelaar biedt jou deze kans!

HR medewerker
20 uur per week

Onze collega heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Kom jij ons team versterken?

In je functie als HR medewerker heb je een gevarieerd takenpakket. Je hebt de regie op alle mutaties rondom in- door- en uitstroom, die via selfservice digitaal verwerkt worden in het personeelsinformatiesysteem SDB. Daarbij bewaak je de acties die hieruit voortkomen, zoals communicatie richting andere collega’s en het in gang zetten van de salarisverwerking. Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en je signaleert hierop in de uitvoering van je werkzaamheden. Leidinggevenden en medewerkers kunnen bij jou terecht voor allerlei HR-gerelateerde vragen. Daarnaast vind je het leuk om te kijken waar de HR processen nog efficiënter ingericht kunnen worden en ben jij degene die SDB verder optimaliseert. Je werkt nauw samen met de HR adviseur en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoering en verdere ontwikkeling van het HR beleid, ieder vanuit een eigen rol.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een administratieve opleiding op MBO 4 niveau afgerond en beschikt over aantoonbare HR-kennis. Doordat je een heldere visie hebt op het structureren van digitale HR processen ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Daarnaast vind je het belangrijk om nauwkeurig te werken zodat gegevens van medewerkers op een correcte manier worden verwerkt. Op piekmomenten houd je je hoofd koel. Je weet collega’s op een positieve manier te overtuigen en de belangen vanuit je eigen vakgebied over te brengen. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling en een gezellig klein team van in totaal 5 collega’s. We werken hard maar vinden de onderlinge sfeer op ons kantoor ook erg belangrijk. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.016,- en € 3.084,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn in ieder geval op dinsdag en donderdag. We bieden je eerst een jaarcontract en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gereke Booij (HR adviseur) via g.booij@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: dinsdag, donderdag en vrijdag).

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. 

Solliciteer