• Locatie Regio Barneveld
  • Aantal uren 28 - 32 uur per week
  • Loonindicatie € 2.675 - € 3.948 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een leidinggevende die door een coachende rol teams mee neemt richting zelforganisatie en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw talenten in te zetten?De Rozelaar biedt jou deze kans!

Teamleider Wonen Gehandicaptenzorg

28-32 uur per week

Wij zoeken in verband met het vertrek van de huidige Teamleider een nieuwe collega.

In jouw functie als Teamleider ben je volledig verantwoordelijk voor meerdere locaties. Dat omvat de uitvoering van de zorg en dienstverlening aan de cliënten, leidinggeven aan de teams, continue kwaliteitsverbetering en het bevorderen van liefdevolle zorgverlening en methodisch werken. Verder ben je budgetverantwoordelijk voor jouw locaties en onderhoud je contacten met belanghebbenden en relaties.

Door jouw coachende rol ben je in staat om de teams te begeleiden en te faciliteren met betrekking tot eigenaarschap en regie. Je bent hierin een voorbeeld en je weet teams te inspireren in de uitvoering van zorg. Je bent een leider die de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering van de locaties wilt uitdragen.

Hiernaast draag je – samen met de andere 3 Teamleiders en de Manager Zorg – bij aan de ontwikkeling van beleid en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan op de locaties. Ook draag je bij aan verdere professionalisering door taakgroepen aan te sturen en daardoor de zelfstandigheid in de teams te bevorderen.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op HBO niveau afgerond en hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring. Doordat je in staat bent balans aan te brengen tussen zorg en zakelijkheid ben jij bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Daarnaast beschik je over lef en moed en ben je goed in staat te acteren vanuit een coachende rol. Indien je kennis en ervaring hebt met Triple C is dat een pré. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.675,- en € 3.948,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn in onderling overleg. We bieden je eerst een jaarcontract en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

 

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Annelies van Wijk (Manager Zorg) via a.vanwijk@rozelaar.nl of 0342-413334.

Vanwege de corona crisis is het onduidelijk wanneer wij de sollicitatiegesprekken kunnen voeren. Indien je geïnteresseerd bent in de vacature nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We zullen je dan op de hoogte houden over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure

 

Solliciteer