• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 16 uur per week
  • Loonindicatie € 1.963 - € 2.902 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij enthousiast om door middel van sport en spel onze cliënten te stimuleren meer te bewegen? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Bewegingsagoog
16 uur per week

Binnen de Rozelaar ben jij degene die sport en spel voor cliënten organiseert. In onze eigen sportzaal geef je verschillende sportactiviteiten. Vanuit de behandeling of behoefte van cliënten kan er een verzoek komen om beweging als onderdeel van de dagbesteding in te zetten. Je stemt met betrokkenen de invulling voor de bewegingsactiviteiten verder af. Hierbij vind je het een uitdaging om te kijken wat binnen de mogelijkheden van cliënten past. Binnen de organisatie weet je actief cliënten te betrekken om aan bewegingsactiviteiten mee te doen. Daarnaast organiseer je de jaarlijkse sportdag voor cliënten, ben je voorzitter van de werkgroep bewegen en lever je een bijdrage aan een gezond bewegingsbeleid van de Rozelaar.  

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden en zingen samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een opleiding richting bewegingsagogie op MBO 4 niveau afgerond en doordat jij visie hebt op gezondheid en bewegen, ben jij bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Met cliënten weet je op een juiste manier te communiceren. Binnen de organisatie signaleer je kansen om bewegen op de kaart te zetten door middel van nieuwe activiteiten. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De startdatum is nader te bepalen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn 3 ochtenden in de week en de overige uren in overleg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Philip Miedema (Raad van Bestuur) via ph.miedema@rozelaar.nl of 0342-413334.

Vanwege de corona crisis is het onduidelijk wanneer wij de sollicitatiegesprekken kunnen voeren. Indien je geïnteresseerd bent in de vacature nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We zullen je dan op de hoogte houden over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer