Begeleider Dagbesteding (vakantiekracht zomerperiode)

  • Locatie Regio Barneveld
  • Aantal uren 2 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 1.861 - € 2.766 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Heb jij hart voor onze cliënten met een verstandelijke beperkingen wil jij je graag inzetten tijdens de zomerperiode om cliënten een zinvolle dagbesteding te bieden? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Begeleider dagbesteding

Vakantiekracht zomerperiode

In verband met de aankomende zomerperiode zijn wij op zoek naar Begeleiders die flexibel inzetbaar zijn over meerdere dagbestedingslocaties. Je schept een veilig klimaat, waarin je cliënten duidelijkheid biedt en hen stimuleert om zo zelfstandig mogelijk te leven en werken. Hierbij ondersteun en stimuleer je de cliënten bij ADL-verrichtingen, zie je toe op persoonlijke hygiëne, veiligheid en het psychische en fysieke welzijn van de cliënten.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond en doordat je al eerder (stage)ervaring hebt opgedaan binnen de gehandicaptenzorg ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je vind het een uitdaging om op diverse plekken ingezet te worden en je kan makkelijk schakelen tussen verschillende soorten dagbesteding en cliënten. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Afhankelijk van het rooster wordt je op diverse dagbestedingslocaties ingepland. De mogelijkheid bestaat om te blijven als flex medewerker.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 30 juni via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Herlette de Kruijff (Teamleider) via h.dekruijff@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: di, do, vrij).

Solliciteer