• Locatie Barneveld
  • Loonindicatie € 1.861 - € 2.766 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider
24 uur per week van 1 september’20 t/m februari’21

Wij zoeken in verband met zwangerschapsverlof een nieuwe tijdelijke collega op woonlocatie Iris.

De Iris is een woonlocatie van De Rozelaar met 11 bewoners tussen de 33 en 58 jaar. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. De bewoners zijn verdeeld over 2 verdiepingen, die beide beschikken over een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, waaronder lichte ADL-zorg en het begeleiden met de handen op de rug. Als begeleider ondersteun je de bewoners in het creëren van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van hun eigen identiteit. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bewoners centraal staan en zich op de Iris veilig en thuis voelen. Vanuit een persoonlijk plan kijken we gezamenlijk hoe we doelen vorm kunnen geven. Als begeleiders zijn we erop gericht om de bewoners te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden, zoals koken, het schoonmaken van hun eigen kamer, de was en het ondernemen van activiteiten. Daarnaast is het belangrijk om in gesprek te gaan met de bewoners: “hoe is je dag?” en “wat is het volgende wat op het programma staat?”.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 3 niveau afgerond en doordat je bewoners een veilige plek weet te bieden waarbij zij zichzelf mogen zijn, ben je bij onze organisatie toegevoegde waarde. Daarnaast ben je duidelijk in je communicatie naar de bewoners, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. ook vind je het leuk om binnen het team actief te zijn en signaleer je kansen om de zorg voor de bewoners nog beter te organiseren. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Je komt in een gezellig team van 10 collega’s te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je onregelmatig.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk XXX via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Dionne van de Vliert (Begeleider) via d.vandevliert@rozelaar.nl of 0342-400816.

 

 

Solliciteer