Persoonlijk Begeleider woonlocatie Gasthuis

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 24 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 1.963 - € 2.902 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Persoonlijk Begeleider woonlocatie Gasthuis
24 - 28 uur per week

Op het Gasthuis – een mooi oud 18e eeuws huis gelegen midden in Barneveld - begeleid je samen met je collega’s 17 bewoners in de leeftijd van 33 tot 65 jaar. Er zijn 2 verschillende groepen met beide een eigen huiskamer. Onze bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. De begeleiding is onder andere gericht in de vorm van gesprekjes, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de bewoner tegenaan loopt.

Vanuit het persoonlijk plan neem jij het initiatief om doelen voor bewoners verder vorm te geven. Hiervoor werk je samen met de Orthopedagoog en heb je onder andere contact met ouders/verwanten. Je bent in staat goed overzicht te bewaren. Daarnaast zet je acties uit met als doel om de zorg rondom de bewoners waarvoor je verantwoordelijk bent goed te regelen. Met je collega’s heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het persoonlijk plan steeds verder gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Jouw profiel

Wij zoeken een nieuwe collega zodat we op het Gasthuis met een goede bezetting aan medewerkers liefdevolle en professionele zorg kunnen bieden aan de bewoners. Je komt in een team van ongeveer 15 medewerkers te werken. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 4 niveau afgerond en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je weet namelijk richting de bewoners duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Daarbij voel je je thuis in een team waarbij oog is voor elkaar en onderling het gezellig is op de woonlocatie en teamvergaderingen. In je functie als Persoonlijk Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Marieke Berkhof (Begeleider) via m.berkhof@rozelaar.nl of 0342-425560.

Solliciteer