Oproepkracht Chauffeur Gehandicaptenzorg

  • Locatie Barneveld
  • 0
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Rijd je graag in het verkeer en wil je onze cliënten naar de dagbesteding brengen en weer naar huis en daarbij zorgen dat dit op een veilige en prettige manier gebeurt? Stichting De Rozelaar biedt jou deze kans!

Oproepkracht Chauffeur Gehandicaptenzorg

’s Ochtends houdt je er van om op tijd op te staan. Je gaat vanaf de hoofdlocatie in Barneveld – waar de bus staat – op pad om cliënten op te halen volgens de vastgestelde route. Zo maak je  de rit af totdat de cliënten allemaal opgehaald zijn. Je weet hoe je op een prettige manier kan rijden en je zorgt dat de reis veilig verloopt. Doordat je op de hoogte bent welke afspraken er zijn rondom cliënten tijdens het vervoer, weet je tijdig en correct te handelen conform de protocollen. Indien een onverwachte situatie zich voordoet op de weg, ben je in staat kalm te blijven en kies je voor een praktische oplossing.  Eenmaal bij de dagbestedingslocatie zorg je dat alle cliënten uit de bus gaan en naar binnen worden gebracht. Na ongeveer 2 uur zit je eerste dienst van de dag erop. In de middag – als de cliënten klaar zijn met werken – zorg je dat de cliënten weer veilig in de bus zitten en naar hun woonadres worden gebracht. Uiteraard is de bus aan het einde van de dag op orde en zorg je ervoor dat de bus beschikt over voldoende brandstof.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je vindt het belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen om de cliënten weg te brengen. Je bent bereid om flexibel ingezet te worden bij ziekte en vakantie van collega’s. Doordat je affiniteit hebt met de doelgroep weet je de sfeer te bevorderen in de bus. Komt er een afwijkende situatie voor? Dan ben je in staat dit praktisch op te lossen. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.765,- en € 2.365- bruto per maand (FWG 20) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 7,05% eindejaarsuitkering. De tijden dat je ingezet kan worden, zijn van ongeveer 7:30 tot 9:30 uur en van 15:00 tot 17:00 uur. Je kan tot ongeveer 20 uur per week worden ingezet. We bieden je in eerste instantie een contract tot 1 maart 2021.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag en een goed afgeronde rijvaardigheidstraining zijn noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Corrie Evers (Chauffeur) via c.evers@rozelaar.nl of 0342-413334.

Solliciteer