Persoonlijk Begeleider woonlocatie de Rozenhof

  • Locatie Voorthuizen
  • Aantal uren 28 uur per week
  • Loonindicatie € 1.963 - € 2.902 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Persoonlijk Begeleider woonlocatie de Rozenhof
28 uur per week

Vanwege het vertrek van een collega is deze vacature ontstaan.

Op de Rozenhof in Voorthuizen wonen 27 bewoners in een mooi appartementencomplex. Op de 2e verdieping van de Rozenhof begeleid je samen met je collega’s 9 bewoners. Je verricht ADL-zorg, bent in staat om coachend te begeleiden en je kan goed omgaan met complex gedrag. De bewoners hebben hun eigen dagbesteding en ’s avonds eten de meesten met elkaar in de gezamenlijke woonkeuken. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. De begeleiding is onder andere gericht in de vorm van gesprekjes, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de bewoner tegenaan loopt. Daarnaast is er tijd voor sport, spelletjes, huishoudelijke klusjes en (familie)bezoek.

Vanuit het ondersteuningsplan neem jij het initiatief om doelen voor bewoners verder vorm te geven. Hiervoor werk je samen met de Gedragsdeskundige en heb je onder andere contact met ouders/verwanten. Je bent in staat goed overzicht te bewaren. Daarnaast zet je acties uit met als doel om de zorg rondom de bewoners waarvoor je verantwoordelijk bent goed te regelen. Met je collega’s heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het ondersteuningsplan steeds verder gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Jouw profiel

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 4 niveau afgerond en doordat je stevig in je schoenen staat ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je weet namelijk goed om te gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag van de bewoners. We vinden het belangrijk dat je meerdere jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie en bij voorkeur ook ervaring al hebt met de doelgroep. In je functie als Persoonlijk Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Je komt te werken in een jong team van 6 collega's. Het is een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. In je motivatie zien we graag een uitgewerkte casus waarin je je handelen beschrijft gericht op een situatie met complex gedrag. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Alie de Bruin (Persoonlijk Begeleider) via a.debruin@rozelaar.nl of 0342-464830.

 

Solliciteer