• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 1.861 - € 2.766 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze cliënten en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider flexpool

Als Begeleider ben je binnen de Rozelaar breed inzetbaar. Je wordt voornamelijk ingezet op onze woonlocaties in Barneveld en Voorthuizen. Je weet cliënten te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de cliënten hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. De begeleiding is onder andere gericht in de vorm van gesprekken, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de cliënt tegenaan loopt.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Jouw profiel

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond en doordat je flexibel inzetbaar bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je vindt het een leuke uitdaging om begeleiding te bieden aan verschillende cliënten en binnen wisselende teams te werken. In je begeleiding weet je richting de cliënten duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. In je functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. We bieden je eerst een nulurencontract van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact met ons opnemen via 0342-413334.  

 

Solliciteer