• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 16 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 1.861 - € 2.766 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider woonlocatie het Gasthuis
16 – 28 uur per week

Op het Gasthuis – een mooi oud 18e eeuws huis gelegen midden in Barneveld - begeleid je samen met je collega’s 17 bewoners in de leeftijd van 33 tot 65 jaar. Er zijn 2 verschillende groepen met beide een eigen huiskamer. Onze bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. Met je collega’s heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het persoonlijk plan steeds verder gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners. De begeleiding is onder andere gericht in de vorm van gesprekjes, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de bewoner tegenaan loopt. Daarnaast vind je het ook leuk om je met een aantal regeltaken bezig te houden ten behoeve van het team en de locatie.   

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Jouw profiel

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je weet namelijk richting de bewoners duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Daarbij voel je je thuis in een team waarbij oog is voor elkaar en onderling het gezellig is op de woonlocatie en teamvergaderingen. In je functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Je komt in een team van ongeveer 15 medewerkers te werken. Het is een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten. We bieden je een contract voor de duur van afwezigheid van de collega die met zwangerschapsverlof gaat.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Bianca Kraai (Begeleider) via b.kraai@rozelaar.nl of 0342-425560.

 

Solliciteer