Persoonlijk Begeleider woonlocatie de Rozenhof

  • Locatie Voorthuizen
  • Aantal uren 24 - 32 uur per week
  • Loonindicatie € 1.963 - € 2.902 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om structuur aan te brengen aan een nieuwe woongroep met bewoners? Wil je daarnaast een positieve bijdrage leveren aan teamontwikkeling en professioneel werken? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Persoonlijk Begeleider
24 – 32 uur per week

In Voorthuizen staat de prachtige locatie de Rozenhof, waarbij dit jaar een nieuwe woonlaag is gerealiseerd voor 9 nieuwe bewoners. De bewoners zijn voornamelijk voor het eerst op zichzelf gaan wonen en hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien.

Met je collega’s en de gedragsdeskundige heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het ondersteuningsplan gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners. Daarbij ligt voor jou de mooie uitdaging om alles wat bij de zorg komt kijken te organiseren samen met het nieuwe team dat op deze groep werkt.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Als Persoonlijk Begeleider (zorggerichte opleiding op MBO 4 niveau) stel je in overleg met de Gedragsdeskundige een ondersteuningsplan op voor 3-4 bewoners. Je stelt de ondersteuningsbehoefte vast en kan dit omzetten in doelen en ondersteuningspunten. Daarnaast zorg je ervoor dat het team genoeg input krijgt om vanuit deze punten te kunnen werken. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring  als Persoonlijk Begeleider tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk via de button ‘solliciteer’.  Zodra we geschikte kandidaten hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Alie de Bruin (Persoonlijk Begeleider) via a.debruin@rozelaar.nl of 0342-464830.

 

Solliciteer