• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 uur per week
  • Loonindicatie € 1.963 - € 2.902 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij goed het coördineren van de zorg voor cliënten op onze dagbesteding Industrie? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Persoonlijk Begeleider
20 uur per week

Op onze dagbestedingslocatie Industrie werken op dit moment 14 cliënten. We bevinden ons op het bedrijventerrein De Valk in Barneveld. Cliënten verrichten arbeidsmatig werk voor bedrijven zoals dopper-waterflessen klaar maken om te laten bedrukken, maken van kant-en-klare pakketten aanmaakhout en pennen sorteren. Gezelligheid en structuur is voor de cliënten belangrijk en dit weet je op de locatie te creëren en te behouden. Daarnaast zorg je (in afstemming met de gedragsdeskundige) dat voor deze cliënten het zorgproces in goede banen wordt geleid. Denk hierbij aan het contact onderhouden met ouders/verwanten, het schrijven, evalueren en bijstellen van het ondersteuningsplan. Je houdt je daarnaast voor de locatie bezig met een aantal extra taken. Denk bijv. aan kwaliteit, medicatie en zaken rondom het elektronisch cliënten dossier. De verdeling hiervan wordt in overleg met het team vastgesteld. 

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 4 niveau afgerond en doordat je creatief bent en over goede computervaardigheden beschikt, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je wordt enthousiast van lijntjes uitzetten en zaken regelen en hierbij weet je alles te overzien. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. Je komt in een klein team te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen worden in onderling overleg vastgesteld. Eventueel meer uren zijn bespreekbaar. We bieden je een contract voor de duur van 7 maanden. Na deze periode en bij goed functioneren is er zicht op een vast dienstverband.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met cliënten en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 25 januari 2021 via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Willine de Groot (Persoonlijk Begeleider) via w.vanmaanen@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar op woensdag en vrijdag) of met Corine Geneugelijk (teamleider) via c.geneugelijk@rozelaar.nl of 06-13192227 (woensdag afwezig). De sollicitatiegesprekken vinden op donderdag 28 januari plaats.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Solliciteer