Medewerker Financiën & Informatievoorziening

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 uur per week
  • Loonindicatie € 1.963 - € 2.902 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Heb jij affiniteit met cijfers & processen en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw talent in te zetten?De Rozelaar biedt jou deze kans!

Medewerker Financiën & Informatievoorziening
(20 uur per week)

In jouw functie als medewerker F&I ben je verantwoordelijk voor de tijdige en juiste verwerking van de financiële gegevens. Je assisteert bij de uitvoering van de planning- en controlcyclus. Je draagt daarnaast actief bij aan het verbeteren van processen. Je vindt het leuk om samen met je collega’s de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Werken bij de Rozelaar

Wij geloven dat God de Schepper van al het leven is. Dit motiveert ons in onze verantwoordelijkheid voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Wij vinden iedereen uniek, gelijkwaardig en waardevol. Met respect voor ieders unieke kwaliteiten ondersteunen wij onze cliënten bij het ontwikkelen en gebruiken van hun talenten. Wij doen dit vanuit een protestants-christelijk perspectief, waarbij waarden als respect, geborgenheid en toewijding leidraad zijn.

Jouw profiel

Wij zoeken in verband met het vertrek van de huidige medewerker F&I een nieuwe collega. De 4 collega’s maken deel uit van het team waarin je komt te werken. Je hebt een opleiding op MBO 4 niveau op het gebied van bedrijfsadministratie afgerond en je bent met je oplossingsgerichtheid van toegevoegde waarde in onze organisatie. Je weet namelijk in de uitvoering van je werkzaamheden nieuwe kansen te signaleren en hiermee de kwaliteit van de processen te verbeteren. Je bent proactief en weet verbindingen te leggen met andere collega’s. Daarnaast ben je digitaal vaardig en beschik je over goede kennis van Excel. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn in overleg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk donderdag 11 maart 2021 via de button ‘solliciteer’. De eerste gesprekken staan gepland op 16 maart 2021. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Marja van Opijnen (Controller) via m.vanopijnen@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag).

Solliciteer