• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 18 uur per week
  • Loonindicatie € 2.425 - € 3.624 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Heb jij een passie voor het verbeteren en ontwikkelen van applicaties om zo bij te dragen aan het zorgproces rondom onze cliënten? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Functioneel Applicatiebeheerder ECD
18 uur per week

Bij de Rozelaar maken we gebruik van een elektronisch cliëntendossier in het systeem Pluriform. Als Functioneel Applicatiebeheerder zorg jij voor de continuïteit van dit systeem. Je zorgt dat het optimaal functioneert en dat wijzigingen worden doorgevoerd zodat het ECD betrouwbaar, veilig en up-to-date is. Daarnaast zorg je dat er duidelijke instructies zijn en dat zorgmedewerkers weten hoe ze het ECD goed kunnen gebruiken. Wensen vanuit de zorg vertaal je naar wijzigingen binnen de applicatie, zodat het systeem de zorg ondersteunt. Ook adviseer je het MT over operationeel ICT-beleid en volg je relevantie ontwikkelingen welke je beoordeelt op consequenties voor de organisatie. Binnen Pluriform is ook de financiële en cliëntenadministratie ondergebracht. Vanuit jouw rol als Functioneel Applicatiebeheerder ben je ondersteunend aan deze onderdelen voor wat betreft nieuwe functionaliteiten en probleemoplossingen.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau op het gebied van ICT. Doordat jij ervaring hebt in het functioneel beheren van een elektronisch cliëntendossier ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je bent analytisch sterk en ziet welke verbeteringen in het systeem doorgevoerd kunnen worden om het systeem zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Je bent geduldig in het uitleggen en instructies geven hoe het ECD te gebruiken aan zorgmedewerkers zodat zij bekwaam zijn om te rapporteren. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.425,- en € 3.624,- bruto per maand (FWG 50) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn nader te bepalen. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gert ten Hoven (Manager Bedrijfsvoering) via g.tenhoven@rozelaar.nl of 0342-413334.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure

Solliciteer