• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 14 uur per week
  • Loonindicatie € 2.151 - € 3.289 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een netwerker, zie je kansen liggen en weet je deze te vertalen naar werk voor cliënten van de Rozelaar? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Accountmanager
14 uur per week

Als Accountmanager realiseer je de acquisitiedoelstellingen van arbeidsmatig werk binnen de Rozelaar en je draagt zorgt voor vergroting van externe bekendheid van het dienstenaanbod van de organisatie. Hierdoor genereer je arbeidsmatige werkzaamheden voor cliënten die dagbesteding volgen. Cliënten hebben een zinvolle daginvulling en door het werk dat zij doen, zorgt dit ook voor inkomsten voor de Rozelaar. Je neemt het initiatief tot het ontwikkelen van nieuwe producten, waardoor er een divers aanbod is om te verkopen. De producten weet je op de markt onder de aandacht te brengen met als doel dat de producten (structureel) worden afgenomen door bedrijven of particulieren. Binnen de Rozelaar schakel je veel met de collega’s van de dagbestedingsgroep Industrie en Creatief , waar voornamelijk het arbeidsmatig werk wordt verricht voor verkoop of opdrachten voor bedrijven of particulieren.  

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je vind het leuk om zelfstandig te werken. Ook ben je een communicatief vaardig persoon en je schakelt binnen de organisatie met de teams om af te stemmen over het arbeidsmatig werk. Je hebt een commerciële opleiding op MBO 4 niveau afgerond en doordat jij goed plannen kan schrijven, lijnen uitzet en de kaders rondom het arbeidsmatig werkt bewaakt, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je neemt namelijk de regie over de omzet van het arbeidsmatig werk en bent in staat om het grotere geheel te overzien. Het is een pré als de omgeving Barneveld en de bedrijven die hier gevestigd zijn, je bekend zijn. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.151,- en € 3.289,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn in onderling overleg. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Herlette de Kruijff (Teamleider) via h.dekruijff@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: dinsdag, donderdag en vrijdag).

Solliciteer