• Locatie Barneveld
  • Loonindicatie € 1.920 - € 2.853 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind je het leuk om op verschillende woonlocaties werkzaam te zijn en ben je flexibel inzetbaar? En wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? De Rozelaar biedt jou deze kans!

Begeleider woonlocaties - Flex

Vanwege onze 24-uurs zorg, draai je wisselende diensten. Overdag zijn de meeste bewoners aan het werk, maar begeleid je ze in de ochtend zodat de naar de dagbesteding kunnen en eind van de middag komt iedereen weer terug op de woning. Vanuit daar ondersteun je hen waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden en sluit je aan bij wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Dit kan zijn in de vorm van gesprekjes, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de bewoner op dat moment jouw hulp bij nodig heeft. Daarnaast zie je toe op persoonlijke hygiëne en veiligheid van de cliënten, op het psychische en fysieke welzijn en het bevorderen van een plezierige werk- en leefomgeving.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo 3 niveau. Doordat je makkelijk kunt schakelen met werken op verschillende groepen en met verschillende bewoners ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Daarnaast ben je duidelijk in je communicatie richting de bewoners, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.920,- en € 2.853,-  bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Carla Saathof (Teamleider) via c.saathof@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: ma - do).

Solliciteer