Persoonlijk Begeleider woonlocatie de Vlinder

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 22 uur per week
  • Loonindicatie € 1.963 - € 2.902 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Persoonlijk Begeleider
22 uur per week

Je komt te werken op woonlocatie de Vlinder. Op de Vlinder wonen 23 bewoners verdeeld over 4 verdiepingen en 4 huiskamers. Je vindt het belangrijk om de bewoners een fijne plek geven om te wonen en nabijheid te bieden waar nodig. Voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding ben je verantwoordelijk voor ongeveer 12 bewoners. Daarnaast coördineer je voor ongeveer 4 bewoners de zorg. Het ondersteuningsplan is hierbij leidend. Je bewaakt werkafspraken en hebt met je collega’s (team)overleg. Je werkt samen met de gedragsdeskundige, die ondersteunt bij diagnostiek en bij het formuleren van de zorgvraag van de cliënten. Ook onderhoud je samen met het team de contacten met onder andere verwanten, vrijwilligers en specialisten.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 4 niveau afgerond en doordat je sterk bent in samenwerken ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je zorgt dat het ondersteuningsplan voor jouw cliënten up-to-date is en je bent punctueel in zaken regelen. Daarnaast durf je buiten kaders te denken en ben je een doorzetter. Het is een pré als je kennis hebt van triple c, omdat we vanuit deze visie de bewoners begeleiden. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen worden in onderling overleg besproken. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Annemarie Meerbeek (Persoonlijk Begeleider) via a.meerbeek@rozelaar.nl of 0342-400643.

Solliciteer