• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 32 uur per week
  • Loonindicatie € 2.853 - € 4.211 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een leidinggevende die teams meeneemt richting zelforganisatie en zoek jij een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving om jouw talenten in te zetten? De Rozelaar biedt jou deze kans!

Teamleider Gehandicaptenzorg

32 uur per week

De Rozelaar is volop in ontwikkeling. We investeren in leiderschapstrainingen en teamcoaching. Hiermee willen wij o.a. Teamleiders faciliteren in hun rol als leidinggevende en de teams in de onderlinge samenwerking. Met als uiteindelijk doel een positief effect op de kwaliteit van zorg.

Je bent in je functie als Teamleider volledig verantwoordelijk voor 2 woonlocaties. Dat omvat de uitvoering van de zorg en dienstverlening aan de cliënten, leidinggeven aan de teams, continue kwaliteitsverbetering en het bevorderen van liefdevolle zorgverlening en methodisch werken. Verder ben je budgetverantwoordelijk voor jouw locaties en onderhoud je contacten met belanghebbenden en relaties.

Door jouw situationeel leiderschap ben je in staat om de teams te begeleiden en te faciliteren met betrekking tot eigenaarschap en regie. Je bent hierin een voorbeeld en je weet teams te inspireren in de uitvoering van zorg. Je bent een leider die de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering van de locaties wilt uitdragen.

Hiernaast draag je – samen met de andere 3 Teamleiders en de Manager Zorg – bij aan de ontwikkeling van beleid en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan op de locaties. Ook draag je bij aan verdere professionalisering door taakgroepen aan te sturen en daardoor de zelfstandigheid in de teams te bevorderen.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op HBO niveau afgerond en hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring. Doordat je in staat bent balans aan te brengen tussen zorg en zakelijkheid ben jij bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Daarnaast beschik je over lef en moed en ben je goed in staat te acteren vanuit situationeel leiderschap. Je beschikt over daadkracht en neemt besluiten om te komen tot goede resultaten. Indien je kennis en ervaring hebt met Triple C is dat een pré. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.853,- en € 4.211,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn in onderling overleg. We bieden je eerst een jaarcontract en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Philip Miedema (Raad van Bestuur) via ph.miedema@rozelaar.nl of 0342-413334.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer