Persoonlijk Begeleider Dagbesteding Rozenbottel

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 uur per week
  • Loonindicatie € 2.025 - € 2.993 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind jij het belangrijk dat mensen met een ernstig meervoudige beperking een betekenisvolle dagbesteding hebben, en zie jij het als een uitdaging om hieraan bij te dragen? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Persoonlijk Begeleider

20 uur per week

De Rozenbottel is een dagbestedingsgroep van de Rozelaar voor 7/8 cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Als begeleider bied je betekenisvolle activiteiten aan. De cliënten genieten vooral van belevingsgerichte activiteiten, zowel binnen als buiten de groep. Voor hun maaltijden en in hun persoonlijke verzorging zijn ze afhankelijk van de begeleider. Je werkt altijd samen met een collega.

Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg. Het ondersteuningsplan is hierbij leidend. Je bewaakt werkafspraken en hebt met je collega’s (team)overleg. Je werkt samen met de gedragsdeskundige, die ondersteunt bij diagnostiek en bij het formuleren van de zorgvraag van de cliënten. Ook onderhoud je samen met het team de contacten met onder andere verwanten en vrijwilligers.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 4 niveau afgerond (bij voorkeur een verpleegkundige opleiding) en doordat je sterk bent in samenwerken ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je zorgt dat het ondersteuningsplan voor de cliënten up-to-date is en je bent punctueel in zaken regelen. Daarnaast durf je buiten kaders te denken en ben je een doorzetter. Het is een pré als je kennis hebt van Triple-C, omdat we vanuit deze visie de cliënten begeleiden. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met cliënten en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen worden in onderling overleg besproken. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Petra Oosterbroek (Persoonlijk Begeleider) via p.oosterbroek@rozelaar.nl of 0342-413 334 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Solliciteer