• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 - 28 uur per week
  • Loonindicatie € 1.920 - € 2.853 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider woonlocatie Iris
20 - 28 uur per week

De Iris is een woonlocatie van De Rozelaar met 11 bewoners tussen de 33 en 58 jaar. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. De bewoners zijn verdeeld over 2 verdiepingen, die beide beschikken over een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, waaronder lichte ADL-zorg. In de begeleiding ga je samen met de bewoner voor de 100%. Dit betekent dat je gezamenlijk voor het eindresultaat gaat en kijkt in hoeverre de bewoner de dingen zelf kan doen. Waar nodig vul je aan, maar neem je niet over. Daarnaast  weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien. Met je collega’s heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het ondersteunend plan steeds verder gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het veilige kader van vertrouwde normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Jouw profiel

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je weet namelijk richting de bewoners duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Daarbij voel je je thuis in een team waarbij oog is voor elkaar en onderling het gezellig is op de woonlocatie en teamvergaderingen. In je functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke overtuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Ons aanbod

Je komt in een team van ongeveer 10 medewerkers te werken. Het is een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Zin om de Rozelaar te komen versterken?

Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met CV en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Dionne van de Vliert (Persoonlijk Begeleider) via d.vandevliert@rozelaar.nl of 0342-400816.

 

Solliciteer