• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 36 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Volg jij de studie HRM en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats op een HR afdeling? De Rozelaar biedt jou deze kans!

HR stagiair
36 uur per week

De HR afdeling bestaat uit een HR medewerker, HR adviseur, Coördinator Praktijkleren en een collega die zowel Preventiemedewerker als Coördinator Vrijwilligerswerk is. Werken binnen een zorgorganisatie is dynamisch. Dit vertaalt zicht terug in het werk dat op onze afdeling wordt verricht. Er komen veel vragen van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast werken we met personeelsinformatiesysteem SDB. Hier worden alle gegevens van de medewerkers digitaal vastgelegd. We verzorgen contracten en correspondentie, verwerken de salarissen i.s.m. het salarisbureau, adviseren Teamleiders en het management over HR gerelateerde zaken en hebben diverse projecten die op de planning staan voor 2022. Ook liggen er vraagstukken waar we jou graag met aan de slag willen laten gaan. Dit naast een stukje HR administratie. Daarbij vinden we het ook belangrijk dat je tijdens je stage leert hoe een organisatiecultuur werkt en welke rol HR heeft om vertrouwelijk met bepaalde zaken om te gaan.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Wij zoeken een HRM stagiair die fulltime komt stage lopen voor een periode van 5 of 10 maanden. Ben jij leergierig, pro actief in dingen uitzoeken en durf je zelfstandig aan de slag te gaan? Dan bent je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende stage, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De stagevergoeding is conform cao Gehandicaptenzorg. De startdatum is in onderling overleg, afhankelijk van de stageperiode die jouw school hanteert.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gereke Booij (HR Adviseur) via g.booij@rozelaar.nl of 06-42532036 (bereikbaar: di, do en vrij).

Solliciteer