• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 16 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Op zoek naar de een leuke stage bewegingsagogie? De Rozelaar biedt jou deze kans!

Stagiair bewegingsagogie

Je bent werkzaam op een dagbestedingslocatie waar beweging in de sportzaal aangeboden wordt. Je werkt met de bewegingsagoog/therapeut, begeleiders van dagbesteding en behandelaars. In het dagelijkse leven wordt beweging ingezet door middel van Bewegingsagogie en Psychomotorische Therapie. Er wordt een behandelplan opgesteld waarbij gewerkt wordt aan persoonlijke doelen. Je werkt met diverse groepen deelnemers met verschillende niveaus.

Psychomotorische Therapie wordt individueel gegeven aan deelnemers met een (licht) verstandelijke beperking.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en stagiairs dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je bent op maandag en dinsdag beschikbaar en bent enthousiast om mee te werken aan de persoonlijke doelen van deelnemers. Ben jij fanatiek, leergierig en durf je zelfstandig aan de slag te gaan? Dan ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende stage, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De stagevergoeding is conform CAO Gehandicaptenzorg. De startdatum is in onderling overleg, afhankelijk van de stageperiode die jouw school hanteert.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Gertine van den Brink (Coördinator Praktijkleren) via praktijkleren@rozelaar.nl of 06-42535060.

Solliciteer