Persoonlijk Begeleider locatie de Rozenhof

  • Locatie Barneveld
  • Loonindicatie € 2.025 - € 2.993 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij een echte pionier en houd je er van om structuur aan te brengen aan een nieuwe woongroep met bewoners? Wil je daarnaast een positieve bijdrage leveren aan teamontwikkeling en professioneel werken? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Persoonlijk Begeleider
24 – 32 uur per week

In Voorthuizen staat de prachtige locatie de Rozenhof waar 27 (jong)volwassenen wonen, verdeeld over 3 woonlagen. De bewoners hebben verschillende hulpvragen, van lichte ADL-zorg tot coachend begeleiden. Je weet de bewoners te ondersteunen op een manier waardoor ze met meer zelfvertrouwen eigen initiatieven ontwikkelen. Daarbij weet je goed in te zien wat voor de bewoners hun behoeften zijn doordat je verder kijkt dan alleen het gedrag wat iemand laat zien.

Met je collega’s en de gedragsdeskundige heb je overleg hoe jullie dit gezamenlijk volgens het ondersteuningsplan gaan vormgeven met als doel een betekenisvol leven voor de bewoners. Daarbij ligt voor jou de mooie uitdaging om alles wat bij de zorg komt kijken te organiseren samen met het team dat op deze groep werkt.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Met als grondslag de Bijbel als onfeilbaar woord van God, geheel betrouwbaar en de hoogste autoriteit in alle zaken van geloof en leven. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. geloof en leven. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Wat ga je doen

Als Persoonlijk Begeleider (zorggerichte opleiding op MBO 4 niveau) stel je in overleg met de Gedragsdeskundige een ondersteuningsplan op voor 3-4 bewoners. Je stelt de ondersteuningsbehoefte vast en kan dit omzetten in doelen en ondersteuningspunten. Daarnaast zorg je ervoor dat het team genoeg input krijgt om vanuit deze punten te kunnen werken. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring  als Persoonlijk Begeleider tussen € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’.  Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Evelien Paulides (Teamleider) via e.paulides@rozelaar.nl of 0342-413334

Solliciteer