• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 20 uur per week
  • Loonindicatie € 1.920 - € 2.853 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij net zoals Jelle bouwen aan het welzijn, vertrouwen en veiligheid van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dus; ook af en toe heerlijk samen genieten van het zonnetje buiten? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider
20 uur per week

Je komt van 1 februari tot 1 september 2022 te werken op woonlocatie de Vlinder. Op de Vlinder wonen 23 bewoners verdeeld over 4 verdiepingen en 4 huiskamers. Je vindt het belangrijk om de bewoners een fijne plek geven om te wonen en nabijheid te bieden waar nodig. Voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding ben je verantwoordelijk voor ongeveer 12 bewoners. Je ondersteunt hen waar nodig bij hun dagelijkse bezigheden en sluit je aan bij wat de cliënt op dat moment nodig heeft. Dit kan zijn in de vorm van gesprekjes, ondersteunen bij het koken, helpen bij de was of knelpunten waar de cliënt tegenaan loopt. Daarnaast zie je toe op persoonlijke hygiëne en veiligheid van de cliënten, op het psychische en fysieke welzijn en het bevorderen van een plezierige werk- en leefomgeving.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond en doordat je direct en daadkrachtig bent ga je bij onze organisatie van toegevoegde waarde zijn. Je weet namelijk richting de bewoners duidelijk te zijn in je communicatie, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. In je functie als Begeleider is het van belang dat je vanuit je persoonlijke geloofsovertuiging bereid bent een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen worden in onderling overleg besproken. Er wordt gewerkt met een vierwekelijks rooster. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Annemarie Meerbeek (Persoonlijk Begeleider) via a.meerbeek@rozelaar.nl of 0342-400643 of lees haar verhaal hier.

Solliciteer