• Locatie Barneveld
  • Loonindicatie € 1.920 - € 2.853 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Wil jij samen met je collega’s bouwen aan het welzijn, vertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van onze bewoners en wil je in de begeleiding hen het gewone leven laten ervaren? Dan is de Rozelaar op zoek naar jou!

Begeleider
24 – 32 uur per week

Op woonlocatie de Rozenhof wonen 27 (jong)volwassenen, verdeeld over 3 woonlagen. Voor elke woonlaag zijn we ter versterking van de teams op zoek naar een Begeleider. De zorg die geboden wordt, doen we vanuit de visie Triple C: we willen de bewoners het gewone leven laten ervaren. Als Begeleider blijf je de mens achter het gedrag zien. Je herkent en signaleert de ondersteuningsvraag en weet hier met jouw kwaliteiten op in te spelen. 

Op de begane grond wonen bewoners met een licht verstandelijke beperking. In de begeleiding is het van belang dat ze duidelijkheid hebben door onder andere een dagprogramma en dat ze worden meegenomen in de dingen die gebeuren en dat verwachtingen helder zijn.  Op de 1e etage wonen mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking en kan er sprake zijn van een psychiatrisch ziektebeeld. In de begeleiding hebben de bewoners behoefte aan veiligheid en consequent zijn. Daarnaast is het van belang dat ze worden uitgedaagd zoveel mogelijk zelfstandig te doen en ze te betrekken bij de dagdagelijkse zaken. Op de 2e etage wonen mensen waarbij ook sprake is van moeilijk verstaanbaar gedrag. Hier  is meer adl-ondersteuning nodig en nabijheid.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Met als grondslag de Bijbel als onfeilbaar woord van God, geheel betrouwbaar en de hoogste autoriteit in alle zaken van geloof en leven. Deze christelijke identiteit is heel belangrijk voor de Rozelaar. Ze sijpelt door in alle aspecten van onze zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. geloof en leven. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat zij zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op MBO 3 niveau afgerond en doordat je je begeleidingsstijl weet aan te passen op de ontwikkeling van de bewoners, ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Je weet goed in te schatten wat binnen de mogelijkheden van de bewoners ligt en hoe je ze kan uitdagen om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring  als Begeleider tussen € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Vanwege 24-uurs zorg ga je wisselende diensten werken. We bieden je eerst een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aangaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Daarnaast horen we graag of je een voorkeur hebt op welke verdieping je zou willen werken. Je kunt solliciteren tot uiterlijk via de button ‘solliciteer’.  Zodra we geschikte kandidaten hebben gevonden sluit de vacature. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Alie de Bruin (Persoonlijk Begeleider) via a.debruin@rozelaar.nl of 0342-464830.

Solliciteer