Vakantiekracht Schoonmaker woonlocaties - zomerperiode

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8 - 32 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben je op zoek naar een vakantiebaan tijdens de zomervakantie en vind je het leuk om binnen een woonlocatie te zorgen voor een schone leefomgeving voor de bewoners? De Rozelaar biedt jou deze kans!

Schoonmaker - Vakantiewerk
8-32 uur per week

Voor een aantal woonlocaties van de Rozelaar in Barneveld zijn we op zoek naar jongeren die gemotiveerd zijn om voor de bewoners een aangenaam thuis te creëren. Je vindt het belangrijk dat de algemene ruimtes en appartementen van de bewoners schoon en fris zijn. Je maakt schoon op basis van de schoonmaakplanning die binnen de woonlocaties aanwezig is.   

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je kan goed hygiënisch werken en je bent pas tevreden als iets ook echt goed schoon is. Daarnaast heb je affiniteit met de bewoners en vind je het leuk om op deze manier ook maatschappelijk betrokken te zijn. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze christelijke identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.801,- en € 2.457,- bruto per maand (FWG 15) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn doordeweeks en de werktijden in onderling overleg. We bieden je een contract voor de duur van de zomerperiode.  

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Carla Saathof (Teamleider) via c.saathof@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: ma - do).

Solliciteer