• Locatie Barneveld
  • Aantal uren 8 uur per week
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Ben jij enthousiast om door middel van muziektharapie bij te dragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten? De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Muziektherapeut
8 uur per week

Binnen de Rozelaar ben jij degene die cliënten met psychosociale, gedrags- en/of psychiatrische problematiek observeert, behandelt en begeleidt. Je zet muziek op een methodische wijze in, met name op het opheffen van en het leren omgaan met remmingen, blokkades, angsten en stoornissen in het sociaal en emotioneel functioneren. Je levert een bijdrage, vanuit je eigen vakdiscipline, aan de algemene diagnostiek zodat dit bijdraagt aan de kwaliteit van de zorgverlening. Je stelt het vaktherapeutisch behandelplan op binnen de kaders van het vastgestelde behandelplan. Je maakt deel uit van het team behandeling. Binnen het team van de behandeling werk je samen met andere muziektherapeuten, gedragsdeskundigen en bewegingsagogen.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden en zingen samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een opleiding en kennis van therapie op HBO-niveau, Dit heb je aangevuld met kennis van relevantie ziektebeelden en gevolgen hiervan met betrekking tot de uitvoering van de therapie. Je houdt ontwikkelingen bij in je vakgebied en je signaleert kansen om nieuwe muzikale activiteiten te ontwikkelen en op de kaart te zetten. Doordat jij visie hebt op deze activiteiten, ben jij bij onze organisatie van toegevoegde waarde. Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De startdatum is nader te bepalen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.815,- en € 4.019,- bruto per maand (FWG 50) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. De werkdagen zijn in overleg, maar bij voorkeur verdeeld over twee dagen. We bieden je eerst een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden en kan je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je contact opnemen met Jaantje Mekke - van Ginkel (Manager zorg) via j.mekke@rozelaar.nl of 0342-413334.

Solliciteer