BBL-Leerling (Persoonlijk) Begeleider GHZ (24 uur)

  • Locatie Barneveld
  • Aantal uren 24 uur per week
  • Loonindicatie € 1.809 - € 2.524 bruto p/m
Solliciteer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-413334 Stuur een e-mail

Wil jij de uitdaging aangaan om te investeren in jezelf en daarbij in een organisatie te werken waar hart is voor mensen met een verstandelijke beperking? De Rozelaar biedt jou deze kans!

BBL-Leerling (Persoonlijk) Begeleider GHZ
24 uur per week

Werkplek

Je komt te werken op een woonlocatie binnen De Rozelaar. Hierbij begeleid je cliënten vanuit hun ondersteuningsplan. Hun wensen en behoeften staan centraal. Je ondersteunt en stimuleert de cliënten bij ADL-verrichtingen, je ziet toe op hun persoonlijke hygiëne, veiligheid en hun psychische en fysieke welzijn. Daarnaast bevorder je een plezierige werk- en leefomgeving. Vanwege 24-uurs zorg werk je wisselende diensten.

Wat houdt het leerwerktraject in?

De Rozelaar is een door SBB erkend leerbedrijf. Daarmee ben je verzekerd van een goede leerplek met professionele begeleiding, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. De theorie die je op school leert kun je direct toepassen in de praktijk. Je wordt begeleid door een werkbegeleider en een Coördinator Praktijkleren.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen. Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 220 medewerkers en 190 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 215 cliënten. Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je bent al bezig met een BOL opleiding (niveau 3 of 4) en wilt switchen naar een BBL opleiding. Of je bent al in het bezit van een zorg/ welzijn gerelateerde niveau 3 opleiding en wilt graag doorstromen naar niveau 4. Je bent 18 jaar of ouder en wilt graag starten met iets nieuws.

Ben je een Zij-instromer? Dan ben je ook van harte welkom om te reageren. 

Je bent iemand die stevig in je schoenen staat, durft te doen en je neemt zelf verantwoordelijkheid over jouw eigen leerproces. Daarnaast ben je in staat zelfstandig te werken. Je bent digitaal vaardig en beheerst de Nederlandse taal voldoende om rapportages te schrijven. Uiteraard heb je hebt affiniteit met de doelgroep. Vanuit je eigen christelijke geloofsovertuiging kun je bijdragen aan de identiteit van de Rozelaar.

Dit bieden wij jou

Mooi en zinvol werk met veel vrijheid binnen een kleinschalige identiteitsgebonden zorginstelling, die professioneel werken combineert met liefdevolle zorg en warme betrokkenheid. We bieden je een leeromgeving waarin je uitgedaagd wordt je (verder) te ontwikkelen tot zorgprofessional. Daarbij krijg je een leerarbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van de opleiding. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding, leerjaar en leeftijd, tussen €1.430,- en €2.099,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Indien je een zij-instromer bent, bepalen we op basis van ons beleid een passend salaris in salarisschaal FWG 35 (tussen €2.178,- en €3.105,-). Daarbovenop krijg je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Je leertijd vindt plaats gedurende werktijd (binnen de cao kaders).

De Rozelaar betaalt jouw school- en boekengeld gedurende de opleiding.

En: Indien je je opleiding met goed gevolg hebt afgerond, zal De Rozelaar zich inspannen om je een vast dienstverband aan te bieden.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteer’. Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Gertine van den Brink (Coördinator Praktijkleren) via praktijkleren@rozelaar.nl of 0342-413334 (bereikbaar: dinsdag en donderdag).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Youtube Video Solliciteer