• Locatie Barneveld
  • Loonindicatie € 2.110 - € 3.009 bruto p/m
Solliciteer

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

0342-41 33 34 Stuur een e-mail

Vind jij het leuk om mensen te begeleiden vanuit een thuissituatie en ben je flexibel inzetbaar als collega’s vrij zijn? Lees dan snel verder!

Ambulant Begeleider
Flex (vervanging bij vakantie en ziekte)

In de regio van Barneveld/Scherpenzeel/Voorthuizen wonen diverse mensen zelfstandig met een lichte of matige verstandelijke beperking. In je functie van Ambulant Begeleider vind jij het een uitdaging om de mensen te helpen eigen keuzes te maken en om nóg een stukje zelfstandiger te worden, hun zelfstandigheid te behouden. Hierbij weet je hen te ondersteunen vanuit hun zorgvraag die omschreven staat in hun ondersteuningsplan en hen hierin te begeleiden. Je gaat zelfstandig op pad naar de cliënten. Je bent in staat om op eigen initiatief in contact te blijven met je collega’s met hen te overleggen en samen te werken. Samen met je collega’s werk je aan een zo goed mogelijke begeleiding.

Dit ben jij

Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is als een collega vakantie heeft of bij ziekte. Je bent een aanvulling op ons team van 3 mensen. Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond. Vanuit je persoonlijkheid breng je eigenheid mee en durf je eerlijk te zijn, initiatief en beslissingen te nemen. Je bent iemand die werkt vanuit verbinding en commitment.

Dit bieden wij jou

Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je bent op doordeweekse dagen overdag en/of in het begin van de avond beschikbaar. Daarnaast beschik je over eigen vervoer om de cliënten thuis te kunnen bezoeken.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag je sollicitatie met cv en motivatie. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 30 april 2022 via sollicitaties@rozelaar.nl. Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Vera Kleijer 06-310445658 (werkdagen maandag en donderdag) of Corine Geneugelijk 06-38736998 (werkdagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). De sollicitatiegesprekken worden gepland in de eerste helft van mei.

Solliciteer